Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

3era. Trobada de la Secció d'Esquí (SEM) a TAVASCAN

Del Sábado 21 de Febrero al Domingo 22 de Febrero de 2015

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Socios y no socios
Precio socios: 0.00 €
Precio no socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Sábado, 14 de Febrero de 2015 a las 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 20
Inscritos: 0 | Pre-inscritos: 0

Ininerari

En aquesta ocasió, farem la 3ª Trobada de la SEM al Refugi de la Pleta del Prat, a Tavascan (Pallars Sobirà).

 

Descripció

Dissabte 21 de febrer – Diumenge 22 de febrer

Zona: Refugi de la Pleta del Prat, Tavascan.

   

 

Fitxa Tècnica

 

 

REFUGI DE LA PLETA DEL PRAT - Situat a 1.722 m de alçada, és la base nord de l’Estació d’esquí Tavascan i un punt de partida excel.lent per fer excursions a l’alta muntanya.  Ens trobarem al refugi per fer un bon sopar de germanor el dissabte,  farem un passe de documentals i gaudirem d'aquesta zona del Pirineu amb tantes possibilitats per la pràctica de l'esquí de muntanya.

 

A la zona de Tavascan i voltants es poden fer moltes excursions i activitats de tota mena i dificultat, entre elles:- Pic de Campirme- Pic de la Coma del Forn- Pic de Ventolau- Pic de Montroig- Travesses i excursions per Quanca- Esquí nòrdic- Esquí de pista

Igualment a la zona, l'Escola de Muntanya DABLAM us pot oferir diverses activitats amb guies titulats (guiatges d'esquí de travessa, curs de prevenció i segurat hivernal, iniciació a l'apinisme o curs d'esquí de travessa), si esteu interessats contacteu amb ells: http://www.tavascan.net/la-pleta/alta-muntanya/dablam-guies-de-muntanya/Com ja sabeu ni el club ni la secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements i el material adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

 

Accesos

Des de Llavorsí a Tavascan i des d'aquí a l'estació d'esqui per carretera de muntanya asfaltada.

 

Requisitos

20 places.La data límit per apuntar-se es dilluns 16 de febrer. Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a sem@madteam.catPREUSDormir divendres + Esmorzar dissabte (21 euros)Sopar i dormir dissabte + Esmorzar diumenge (29 euros)Sopar dissabte (13 euros)LES INSCRIPCIONS JA ESTAN TANCADES.Si vols venir, posat en contacte directament amb el Refugi.

OBSERVACIONS:- Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2015. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). - Ser major d'edat i soci del club.- Acceptar i acomplir les següents normes: - L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.  - El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. - Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. - El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

3era. Trobada de la Secció d'Esquí (SEM) a TAVASCAN
3era. Trobada de la Secció d'Esquí (SEM) a TAVASCAN