Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

4a trobada de la secció d´esquí de muntanya (sem) a Andorra

Del Sábado 12 de Marzo al Domingo 13 de Marzo de 2016

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Sábado, 5 de Marzo de 2016 a las 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 15
Inscritos: 0 | Pre-inscritos: 0

Ininerari

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d´Esquí de Muntanya del club els dies 12 i 13 de març a Andorra (Refugi de l'Illa).

 

Descripció

En aquesta ocasió farem la trobada a Andorra.L'allotjament és farà al refugi lliure de l'Illa - Més infoMaterial recomanat: Sac de dormir, màrfega, fogonet, menjar, aigua, i roba d'abrigar.El refugi te lliteres sense matalàs, xemeneia, taula de cuina i aigua.Ens trobarem al refugi dissabte al vespre per fer un bon sopar de germanor i gaudirem del cap de setmana en aquesta zona del Pirineu que ens permet realitzar moltes activitats variades relacionades amb l´esquí de muntanya.ACTIVITATS PER LA ZONA: senderisme i excursionisme per la zona. Ascensió als pics del Pessons, Tosa Plana,... Llacs de l'Illa, estany de la Bova, de Montamalus...GR7 i GR11. el refugi del riu dels Orris i a l'hivern esquí de muntanya.Prèviament, a través del Foro i per e-mail (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia. Vos recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, casc, corda, etc).

 

Fitxa Tècnica

 

Accesos

 

Requisitos

OBSERVACIONS:1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2016. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). 2 - Ser major d'edat i soci del club.3 - Acceptar i acomplir les següents normes: - L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra        circumstància que així ho aconselli.  - El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. - Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. - El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
4a trobada de la secció d´esquí de muntanya (sem) a Andorra
4a trobada de la secció d´esquí de muntanya (sem) a Andorra
Localización

Grau Roig

Ver plano

Muro


0 publicaciones

Ir al muro de esta actividad