Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Curso organizado por guia/profesional

Curs tècniques descens esquí

09, 10 de enero de 2016

Organización : Guia/profesional

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 40.00 €

Fecha límite de inscripción:
Sábado, 2 de Enero de 2016 a las 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 10
Inscritos: 0 | Pre-inscritos: 0

Com cada temporada des de la SEM us volem proposar millorar la vostre tècnica de descens i així poder afrontar les vostres baixades per qualsevol tipus de neu amb garanties i convertir-les així en un gaudi.
Per aquest motiu us presentem el següent curs de cap de setmana.

Temari

Contingut del curs:- Correccions de Posició Base- Viratge fonamental - Dissociació de Tren Superior amb Tren inferior- Paral-lel elemental (Radi curt i mig/llarg)- Derrapatge

 

Calendari

Dies 9 i 10 de Gener 2016LLoc: Estació ESPOT ESQUÍ (Espot) - http://www.skipallars.cat/espot/Curs Opció A inclou:- 6 hores de classe (3 hores dia. Dissabte i diumenge de 10 a 13)- Forfet 2 dies Skipallars (No inclou l’assegurança). Les classes es duran a terme a l’estació d’Espot Esquí- 2 nits en règim de MP a l’Alberg Les Daines (entrada divendres amb sopar, sortida diumenge després d’esmorzar)  a) Habitacions múltiples amb banys compartits  b) Llençols i mantes inclòs al preuPREU DEL CURS: 174€  Curs Opció B inclou:- 6 hores de classes (3 hores dia. Dissabte i diumenge de 10 a 13)- No inclou ni allotjament ni forfaitPREU DEL CURS: 70€  Indicar en el moment de fer la inscripció, a la casella d'OBSERVACIONS, quina de les condicions vols.

 

Requisitos

Requisits:- Poder baixar pistes blaves i/o vermelles realitzant viratge fonamental. Altres condicions:- Mínim inscrits 5 persones (el mínim per a realitzar el curs)- Pre-inscripció 40€- Data límit inscripcions: 30 de desembre de 2015.*Si s’anul-la la pre-inscripció abans del 15 de desembre es retornarà el 80%, un cop passada aquesta data no es farà cap retorn - Possibilitat de lloguer de material d’esquí alpí al mateix Alberg. Consultar preus al telèfon 973.116.900- L’oferta vàlida només per a socis/sòcies del C.E. MadteamOBSERVACIONS: Obligatorietat de tenir vigent la Llicencia federativa 2016 en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicencia temporal només per l'activitat (12 euros).
Curs tècniques descens esquí
Curs tècniques descens esquí
Localización

Espot

Ver plano