Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Curso organizado por guia/profesional

Curs tècniques descens esquí

16 de marzo de 2016

Organización : Guia/profesional

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 50.00 €

Fecha límite de inscripción:
Sábado, 27 de Febrero de 2016 a las 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 10
Inscritos: 0 | Pre-inscritos: 0

Com cada temporada des de la SEM us volem proposar millorar la vostre tècnica de descens i així poder afrontar les vostres baixades per qualsevol tipus de neu amb garanties i convertir-les així en un gaudi.
Per aquest motiu us presentem el següent curs de cap de setmana.

Temari

Contingut del curs: - Correccions de Posició Base - Viratge fonamental  - Dissociació de Tren Superior amb Tren inferior - Paral-lel elemental (Radi curt i mig/llarg) - Derrapatge

 

Calendari

Vols participar en aquest curs?

Escull la data entre aquestes dues possibles. Dies 5 i 6 de març 2016 Dies 12 i 13 de març 2016 Omple el formulari que trobaràs en aquest enllaç: https://goo.gl/MdUF2C El que respongui la majoria farem. LLoc: Estació ESPOT ESQUÍ (Espot) - http://www.skipallars.cat/espot/ 

Curs Opció A inclou: - 6 hores de classe (3 hores dia. Dissabte i diumenge de 10 a 13) - Forfet 2 dies Skipallars (No inclou l’assegurança). Les classes es duran a terme a l’estació d’Espot Esquí - 2 nits en règim de MP a l’Alberg Les Daines (entrada divendres amb sopar, sortida diumenge després d’esmorzar)   a) Habitacions múltiples amb banys compartits   b) Llençols i mantes inclòs al preu PREU DEL CURS: 174€    Curs Opció B inclou: - 6 hores de classes (3 hores dia. Dissabte i diumenge de 10 a 13) - No inclou ni allotjament ni forfait PREU DEL CURS: 70€   Indicar en el moment de fer la inscripció, a la casella d'OBSERVACIONS, quina de les condicions vols.

 

Requisitos

Requisits: - Poder baixar pistes blaves i/o vermelles realitzant viratge fonamental. Altres condicions: - Mínim inscrits 5 persones (el mínim per a realitzar el curs) - Pre-inscripció 40€ - Data límit inscripcions: 30 de desembre de 2015. *Si s’anul-la la pre-inscripció abans del 15 de desembre es retornarà el 80%, un cop passada aquesta data no es farà cap retorn  - Possibilitat de lloguer de material d’esquí alpí al mateix Alberg. Consultar preus al telèfon 973.116.900 - L’oferta vàlida només per a socis/sòcies del C.E. Madteam OBSERVACIONS: Obligatorietat de tenir vigent la Llicencia federativa 2016 en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicencia temporal només per l'activitat (12 euros).
Curs tècniques descens esquí
Curs tècniques descens esquí