Zona privada
Madteam

Excursionismo

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Excursionisme: Vallès Occ.: Obac Nou

Sábado, 12 de Febrero de 2022 de 08:30 a 16:00h.

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Jueves, 10 de Febrero de 2022 a las 20:45h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 10
Inscritos: 10 | Pre-inscritos: 0 Totes les places han quedat cobertes

Ruta circular pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac (Vallès Occidental)

Es tracta d'una ruta que passa per molts punts característics de la Serra de l'Obac amb inici i final a la Casa Nova de l'Obac (Carretera B-122 entre Terrassa i Rellinars).

No té cap dificultat especial, i ens permet conèixer uns quants elements característics de la Serra de l'Obac. Només una petita desgrimpada cap a la Font del Lladre, i un punt amb un mínim d'atenció si volem pujar a la part superior de la Roca Salvatge. Passarem per diversos llocs amb vistes excepcionals com el Turó Roig, la Calsina, el Paller de Tot l'Any i el Turó de la Mamella, així com per unes fonts i coves molt engrescadores. També visitarem espais amb Patrimoni Rural, com l'Obac Vell, les ruïnes del Mas La Calsina i dos pous de glaç.
La Pujada per la Canal de Mura es fa algo exigent però no presenta major dificultat. Apte per tot aquell acostumat a caminar per muntanya i que vulgui descobrir una part menys coneguda del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

 

Parque natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac - Wikipedia, la  enciclopedia libre

 

Trackhttps://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/valles-occ-obac-nou-obac-vell-pou-glac-f-portella-la-calsina-cami-ral-paller-tot-lany-f-lladre-cova-88607698 

Distància i desnivell positiu: 12km +600m

Document/Fitxa TècnicaFitxa d'activitat , Elements d'interès de l'itinerari

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

Requisitos

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa FEEC vigent pel 2022. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Excursionisme: Vallès Occ.: Obac Nou
Excursionisme: Vallès Occ.: Obac Nou
Localización

B-122 a la entrada de la Casa Nova de l'Obac

Ver plano

Muro


2 publicaciones

Ir al muro de esta actividad