Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Curso organizado por guia/profesional

Monogràfic Esquí Alpí per esquiadors de muntanya

Jueves, 18 de Enero de 2018 de 09:00 a 17:00h.

Organización : Guia/profesional

Tipos inscripción : Socios y no socios
Precio socios: 85.00 €
Precio no socios: 95.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Viernes, 12 de Enero de 2018 a las 23:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 6
Inscritos: 0 | Pre-inscritos: 0

Dia 18 gener 2018

S’acosta Pasqua i segur que ja tens en ment la teva travessa amb esquís????, per això hem pensat que abans de marxar t’aniria bé un repàs de les diferents tècniques d’esquí i assegurar-te les millors baixades. I per això hem pensat que un dijous és un molt bon dia per poder posar a prova la nostra tècnica.

Durada: 5 hores
Participants: 5

Contingut:

  • Viratges en cunya
  • Viratge Fonamental
  • Paral•lel Elemental radi curt i radi mig
  • Paral•lel Perfeccionat radi curt i radi mig
  • Treball de centralitat
  • Utilització dels bastons

Tot el que realitzem ho traslladem a situacions que podem trobar-nos a la muntanya i segons condicions de l’estació es realitzen baixades fora pista.

Preu
Soci: 85 euros
No soci: 95 euros

Activitat impartida:
Xavier Villar Reyes
Instructor d'esquí TE2 Esquí Alpí

Requisitos

Material i equip necessari: 
Esquís (de muntanya o pista)
Botes
Pals
Casc (de muntanya o pista)
Roba adequada per l’activitat
Protecció solar
Ulleres de tempesta. Si son necessàries

Observacions del material:
Madteam no disposa d’esquís, botes i pals per el seu lloguer. Si no en teniu mitjançant la col•laboració de l’escola d’esquí es podria oferir aquest servei.

Nivell: Tenir la capacitat de baixar per pistes amb inclinació de més de 30º o l'equivalent a una pista vermella podent realitzar viratges en paral.lel.

Observacions generals
- Totes les pràctiques es realitzaran amb el casc posat, tant alumnes com instructors.
- Les pràctiques i els exercicis es realitzaran a criteri de cada instructor, però respectant el contingut d’aquest curs, si l’instructor ho troba adient pot intercalar d’altres exercicis que cregui convenient per reforçar el valor didàctic de la sessió, sempre i quan no es desviïn excessivament dels objectius establerts del curs,
- Si en el moment de fer el curs per motius de climatologia s’hagués de suspendre es buscaria una data alternativa amb tots els participants per a la realització del curs i, si no s’arribés a una entesa, caldria seguir el protocol establert per l’escola per aquests casos.


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."

Monogràfic Esquí Alpí per esquiadors de muntanya
Monogràfic Esquí Alpí per esquiadors de muntanya
Localización

Espot Esquí

Ver plano

Muro


1 publicaciones

Ir al muro de esta actividad