Zona privada
Madteam

Bicicleta de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Ruta BTT: Igualada - Castell de Rubio

Sábado, 16 de Junio de 2018 de 09:00 a 18:00h.

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Miércoles, 13 de Junio de 2018 a las 23:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 10
Inscritos: 5 | Pre-inscritos: 0

Sortim d'Igualada per Cal Roca de la Pedrissa al Pol. Ind. Les Comes, passem sota l’A2 i continuem ascendint pel camí de costum per a pujar als aerogeneradors de Rubió. Es comença amb pujada suau que, de mica en mica, es va fent més pronunciada i amb camí més trencat fins a arribar a dalt de la Serra de Rubió, on trobem el Parc Eòlic de molins de vent. Seguidament passem pel camí ample de la carena de la Serra on hi ha una excel•lent vista panoràmica tant de l'Anoia com de tot el parc eòlic, fins que arribem al final de la mateixa que agafarem durant uns 500m la carretera BV-1031 per a tornar a empalmar novament amb la pista que ens deixa a la carretera BV-1037 que és la que ens portarà fins al poble de Rubió.

Cafè, pastisset i sortida. Aproximadament als 2 Km ens trobem amb un camí de baixada molt pedregós pel qual s’ha d’anar amb compte doncs pots agafar bastant velocitat amb un terreny complicat. Un cop arribem baix, seguim pel corriol que passa pel costat de la riera de Rubió, molt divertit de fer perquè passes per llocs molt tapats de vegetació i es pot baixar ràpidament (ull amb la gent que hi ha sempre caminant per aquesta zona) fins que arribem al llac dels ànecs de Jorba. Més pista fins a arribar al poble de Jorba i per a fer algun que altre Km més, ens dirigim cap a la Sala, pugem cap a Sant Genís, una miqueta de carretera per anar a buscar la pista que ens conduirà cap a l’Espelt, Can Masarnau i finalment arribem al nostre punt de partida.

Distancia: 39 km
Desnivell: 700 m

Igualada - Castell de Rubio

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) ens podrem coordinar amb el horari i punt de trobada, amb altres companys del Club.

Requisitos

Material recomanat:
Bicicleta de muntanya, menjar per tot el dia, aigua, roba adequada (roba d'abric i pluja), motxilla, mapa de la zona, recanvis btt.

Cal estar en possessió de la targeta de la FEEC o similar.
En cas de no tenir-ne el club te'n pot tramitar una assegurança temporal pel dia de l'activitat. (6 euros).

PREUS
Soci: 0 euros

Activitat organitzada pel la Secció de BTT

Ruta BTT: Igualada - Castell de Rubio
Ruta BTT: Igualada - Castell de Rubio
Localización

Igualada

Ver plano

Muro


1 publicaciones

Ir al muro de esta actividad