Zona privada
Madteam

Bicicleta de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

RUTA BTT: LLinars del Valles - Corredor

Sábado, 29 de Junio de 2019 de 09:00 a 18:00h.

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Viernes, 28 de Junio de 2019 a las 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: il·limitades
Inscritos: 0 | Pre-inscritos: 0

Ruta: Llinars del Vallès - Montnegre/Corredor - Sant Esteve d'Olzinelles - Dolmen Pedra - Santuari del Corredor - Llinars del Vallès

El primer tram de llinars a sant Celoni és per asfalt però val la pena fer la ruta. Ruta per la part sud del Montnegre en direcció al corredor i sortint de llinars del Vallès. L'entrada al Montnegre es fa per la vall d'Olzinelles, un indret fabulós, amb zones obagues i vegetació densa. Aquest primer tram és en sentit ascendent fins al Coll de Can Poliva, amb un pendent moderat i un ferm de camins i corriols en bon estat. Després del punt alt tenim un tram de baixada sense dificultat cap a Vallgorguina, perdent el desnivell acumulat a l'origen. A partir d'aquest punt baix tenim un tram d'uns 10 km de pujada, amb tres punts singulars, el primer és el dolmen de Pedra Gentil. Aquesta construcció megalítica ofereix un aspecte immillorable i té una bona panoràmica del Montseny. El segon punt, en aquest cas en pitjors condicions de conservació, és l'església de Santa Eulàlia de Tapioles. El conjunt està compost per una església un cementiri i una habitatge, tots ells d'èpoques molt diferents. El darrer punt singular, coincidint quasi amb la part més elevada del recorregut és el Santuari del Corredor. La part de baixada fins a l'autopista es fa alternant trams de camins i corriols. De baixada passem per l'ermita de Sant Sadurní de Collsabadell, pertanyent al municipi de Llinars. La construcció té una característica singular que consisteix en una semi torre circular incrustada al campanar.

Dades tècniques
35 km
1100 m desnivell

Mitja de transport: cotxe i tren

Requisitos

Material recomanat:
Bicicleta de muntanya, menjar per tot el dia, aigua, roba adequada (roba d'abric i pluja), motxilla, mapa de la zona, recanvis btt.

Cal estar en possessió de la targeta de la FEEC o similar.
En cas de no tenir-ne el club te'n pot tramitar una assegurança temporal pel dia de l'activitat. (6 euros).

Activitat organitzada pel la Secció de BTT

RUTA BTT: LLinars del Valles - Corredor
RUTA BTT: LLinars del Valles - Corredor
Localización

Llinars del Vallès

Ver plano

Muro


0 publicaciones

Ir al muro de esta actividad