Madteam

General

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Sortida tutelada d'Esquí de Muntanya

Martes, 31 de Marzo de 2015 de 10:00 a 17:00h.

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €
Precio no socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Martes, 24 de Marzo de 2015 a las 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 6

Ininerari

Dia 11 d'Abril: Ascensió senzilla a la Vall de Boí, per determinar segons condicions.Dia 12 d'Abril: Ascensió senzilla a la Vall de Boi, o a la boca nord del túnel de Vielha, per determinar segons condicions.

 

Descripció

Objectiu General:Realitzar dues sortides d'esquí de muntanya tutoritzades per un tècnic esportiu d'Alta Muntanya per consolidar els coneixements tècnics i de seguretat de l'entorn de la muntanya hivernal, tenint experiència prèvia en l'esquí de muntanya, o havent realitzat el curs realitzat el 4 i 5 d'abril a la Vall de Boí, per a realitzar activitats de baixa dificultat, de manera autònoma i amb seguretat.Contingut de l'activitat: • Introducció a la nivologia, tipus de neu i allaus.• Maneig ARVA, pala i sonda.• Tècnica d'ascens amb esquís de muntanya.• Triar de manera segura l'itinerari, conèixer els perills de la muntanya hivernal.

Ràtio: Màxim 1/6 (un guia per a sis alumnes). Preus:  120 € per alumne (soci) | 130 € per alumne (no soci) - grup de 4 alumnes100 € per persona (soci) | 110 € per alumne (no soci) - grup de 5 cinc alumnes87 € per alumne (soci) | 97 € per alumne (no soci) - grup de 6 alumnes

Persona responsable:Sidarta Gallego Solis, tècnic esportiu d'Alta Muntanya i Barrancs

 

Fitxa Tècnica

Lloc: A la Vall de Boí, Pirineu de LleidaLloc de trobada: Bar el Plató a Barruera, el divendres 11, a les 20.00 h. Llocs d'allotjament recomanats: - Ca de Xep, casa de Pagès amb habitacions dobles amb cuina lliure, a Taüll. Telf: 973 69 60 54. - Ca de Marc, casa de Pagès amb habitacions dobles, a Boi. Telf: 973 69 61 61 - Els Arenys, apartaments i habitacions amb mitja pensió, en Boi. Telf: 973 69 60 39 - Sant Climent, habitacions dobles amb mitja pensió, a Taüll. Telf .: 973 69 60 52

 

Accesos

 

Requisitos

Requisits mínims: - Disposar del material adequat. - Tenir experiència en activitats en terreny de muntanya hivernal. - Conèixer la tècnica de viratge fonamental en neu no tractada. - Tenir una forma física adequada.Caldrà  tenir  la  llicència  esportiva  de  la  FEEC  de  l’any  2015  adient  a l’especialitat (modalitat D). En cas de no tenir-ne el club t'en pot tramitar una assegurança temporal pels dies de l'activitat. (12 euros)Material obligatori: Roba de muntanya hivernal: samarreta tèrmica, malles, folre polar, pantalons i jaqueta impermeables tipus gore-tex, jaqueta de plomes o de fibra, buff, gorra, dos parells de guants (uns fins i uns altres gruixuts). Material d'esquí de muntanya: Esquís i fixacions d'esquí de muntanya, botes adequades, pells de foca, ganivetes, bastons de roseta gran. Material de seguretat: DVA (arva), pala i sonda. Altres: motxilla de 30/35 litres, crema solar, protector labial, ulleres de sol, ulleres de torb, casc (recomanable d'escalada). Dinar tipus pícnic, beguda, mínim 1,5 l. En cas d'assessorament o necessitat de lloguer del material obligatori, es pot consultar.
Sortida tutelada d'Esquí de Muntanya
Sortida tutelada d'Esquí de Muntanya