Madteam

Sección Joven

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada de la Secció a Llauset

Del Sábado 17 de Octubre al Domingo 18 de Octubre de 2020

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Sábado, 10 de Octubre de 2020 a las 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 10

Ens estrenem com a nova secció del Club amb una Trobada al Refugi de Llauset.

Ens trobarem al refugi Cap de Llauset dissabte al vespre, on podrem sopar tots junts.

El Club s'encarrega de realitzar l´inscripció i posar en contacte tots i totes les participants de la sortida

Places: 10
Allotjament: Refugi Cap de Llauset

PREUS

Targeta feec+fedme

  • Mitja pensió (sopar/dormir dissabte i esmorzar diumenge): 33,40 €
  • Només sopar: 15 €

Targeta feec/o llicència temporal

  • Mitja pensió (sopar/dormir dissabte i esmorzar diumenge): 40,90 €
  • Només sopar: 17 €

El participant que només vulgui sopar o esmorzar al refugi, farà el pagament en el mateix refugi.

El participant que vulgui dormir al refugi té l'obligació de fer règim de mitja pensió. Són mesures Covid que estableix el refugi per mantenir-lo obert.

Si vols fer la teva reserva, però no disposes d'assegurança d'accidents, que sàpigues que la llicència temporal compta com llicència feec.

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar per formar cordades amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer. Igualment crearem un grup de whatspp amb tots els partcipants a la trobada per poder gestionar horaris, compratir vehicles o altres dubtes.

La zona ofereix moltíssimes possibilitats: Ascensions , Escalada semi-esportiva, Escalada clàssica, Crestes, Trekking, Running,etc.

Activitats per la zona:

  • Ascensions: Vallibierna (3.056 m), Tuca de les Culebres (3.051 m), Pico de Russell (3.207 m), Pico de Margalida (3.239 m), Pico de Tempestades (3.278 m), etc.
  • Escalada Clàssica: Cara Sur del Vallibierna, cara NE del Pic de la Solana de Llauset.
  • Escalada semi-esportiva: Cara NE del Pic de la Solana de Llauset.
  • Crestes: Salenques-Tempestades, Vallibierna-Culebres, cresta SE de la Solana de Llauset, cresta S de la Solana de Anglios, etc.
  • Excursionisme: Per la zona passa el GR11 i es pot fer multitud d'excursions, accedint a diferents valls (Vall de Vallibierna, Vall de Llosars, Vall de Corones), visita a diferents estanys (estanyets d'Angliós, Botornás, Cap de Llauset, ibones de Vallibierna), etc.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Vos recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, etc).

Requisitos

Accessos
La ruta més ràpida i segura és arribar amb cotxe fins al pàrquing habilitat que hi ha a l'embassament de Llauset i d'allí per sender a anar fins al refugi (1:30 de marxa aproximadament).

Per a arribar a l'embassament de Llauset hem d'agafar la carretera N-230 Lleida-Vielha, a l'altura de la població de Senet de Barravés, agafem la carretera que puja fins a la petita població d'Aneto. Un cop al poble d'Aneto, continuem per una carretera secundaria aproximadament uns 14 km. Poc abans d'arribar a l'embassament trobem uns túnels que ens permeten arribar fins al pàrquing. S'ha de vigilar per què el primer túnel es bifurca en dos i nosaltres hem d'agafar el de l'esquerra. El següent cal seguir-lo fins al fons per arribar a la zona d'aparcament de l'embassament de Llauset.

1- Tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2020. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). 
2- Ser major d'edat i soci del club. 
3- Acceptar i acomplir les següents normes: 
- L'organització es reserva el dret d'anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. 
- Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. 
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Trobada de la Secció a Llauset
Trobada de la Secció a Llauset
Localización

Refugi de Llauset

Ver plano