Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya: Lac d'Orédon

Del Sábado 12 de Mayo al Domingo 13 de Mayo de 2018

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Viernes, 11 de Mayo de 2018 a las 18:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: il·limitades
Inscritos: 8 | Pre-inscritos: 0

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Club Excta. Madteam organitzada per la Secció d´Esquí de Muntanya (SEM) els dies 12 i 13 de maig.

Cap de setmana a la Reserva Natural del Néouville. Lloc de trobada serà el Lac Oredon. La proposta és pujar el cim del Néouville (3.091 mts) diumenge.

Per tal de fer més eficient la trobada us proposem compartir el màxim de cotxes i furgos. No es reserva cap refugi així doncs cal que tingueu present que cal portar tenda o furgo. L'hora de trobada al Lac Oredon serà entre les 15 i les 17.

És una trobada sense refu. Tot va per lliure.

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.)

Requisitos

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2018. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). 
2 - Ser major d'edat i soci del club.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes: 
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. 
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. 
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a esqui@madteam.cat

Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya: Lac d'Orédon
Trobada de la Secció d'Esquí de Muntanya: Lac d'Orédon
Localización

Lac d'Orédon

Ver plano

Muro


1 publicaciones

Ir al muro de esta actividad