Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada de la Secció d'Esquí Muntanya (SEM): Andorra

Del Sábado 8 de Febrero al Domingo 9 de Febrero de 2020

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Sólo socios
Precio socios: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 3 de Febrero de 2020 a las 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 37
Inscritos: 36 | Pre-inscritos: 0

Trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d'Esquí de Muntanya (SEM) a Andorra.

Allotjament i sopar
Casa de colònies AINA (Canillo)
Disposem d'una borda per dormir (lloc per a 10 persones) i places il·limitades per qui vulgui sopar a la mateixa casa de Colònies.
Preus
Mitja pensió: 26 euros
Només sopar: 7 euros

Gaudirem del cap de setmana en aquesta zona del Pirineu que ens permetrà realitzar moltes activitats variades relacionades amb l'esquí de muntanya. Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) és podrem coordinar amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.).

Requisitos

REQUISITS
1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D) vigent pel 2020. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pels dies de l'activitat (12 euros).
2 - Ser major d'edat i soci del club.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a esqui@madteam.cat