Zona privada
Madteam

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada Secció Escalada: Organyà

Del Sábado 6 de Abril al Domingo 7 de Abril de 2019

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Socios y no socios
Precio socios: 0.00 €
Precio no socios: 0.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 1 de Abril de 2019 a las 20:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 23
Inscritos: 21 | Pre-inscritos: 0

Aquesta activitat consisteix en una trobada d'escalada oberta a tots el socis al poble d'Organyà, a l'Alt Urgell.  A poca distància tenim diverses zones tant d'escala esportiva com via llarga i grans parets per gaudir d'un cap de setmana escalant, compartint i coneixent gent.

El punt de trobada serà l'alberg/camping d'Organyà on podrem compartir el sopar plegats i allotjament.  Compartirem la trobada amb la secció de barrancs així que també serà posible qui vulgui combinar escalada i algun barranc el mateix cap de setmana.

(...)

Requisitos

Us recordem que la trobada no és un curs ni un guiatge professional. Cadascú ha de ser responsable d'ell mateix, de les activitats que faci i ser autosuficient i capaç de realitzar-les per si mateix amb seguretat i tot el material necessari.  Ni el club ni cap membre o coordinador organitza ni es fa responsable de les activitats que es realitzin. Cadascú es responsable de si mateix i de les activitats que proposi o participi que siguin adients a les seves capacitats i experiència.

Estarem a un entorn de muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat C o superior) vigent pel 2019. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). 
2 - Ser major d'edat.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat.
- Obligatori coneixements en escalada lliure o de mes d'un llarg i autonomia per fer l'activitat.