Zona privada
Madteam

Publicació

  • C.E.MadTeam
  • 20/05/2019
  • 0 comentaris

publicación en el muro de la sección Espeleología

Anar al mur

20mayo
C.E.MadTeam  hace 1 año 20/05/2019 - 11:40

Benvolguts companys,

Com ja sabreu, s'estan realitzant tasques de millora en la cobertora de l'abocador de la Vall de Joan al Garraf. Aquests treballs obliguen, per seguretat, a parar el sistema d'extracció del Biogàs. Es per aquesta raó que el seguiment que estem realitzant de les cavitats properes a l'abocador estan recollint valors elevats de CO2.

Des de la Federació recomanem que les visites als avencs d'aquesta zona es facin en dies amb anticicló (pressió atmosfèrica alta) i que els espeleòlegs portin un detector de concentracions d'oxigen ,O2, per garantir la seva seguretat. Recordem que el CO2 es un gas que al ser més pesat que l'Oxigen s'acumula a les parts profundes dels avencs.

Per un millor seguiment recordem que podeu vistar el mapa a https://www.espeleologia.cat/ca/hipoxia/ .

Finalment, recordeu que a la federació hi ha detectors a disposició dels clubs per a activitats col·lectives i que juntament amb el Parc Natural del Garraf s'ha decidit posar a disposició un aparell. Aquest es podrà sol·lcitar a les oficines de la Pleta i estarà disponible a partir del dilluns 27 de maig (intentarem que sigui abans).

Atentament
La Junta Directiva

  • Sense comentaris