Madteam

Escalada

   Curso organizado por el club/voluntarios

Curs d'Autorescat (Escalada)

01, 02 de octubre de 2022

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 80.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 26 de Septiembre de 2022 a las 15:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 4

Des de la secció d'escalada es proposa un curs d'Autorescat, dedicat a aquelles persones que ja teniu coneixements i experiència en via llarga però que voleu aprofundir en alguns coneixements tècnics.

 

CONTINGUTS DEL CURS

  • Maniobres per ajudar i remuntar un escalador fins la reunió. 
  • Maniobres per baixar un escalador amb problemes.
  • Remuntar per una corda + saltar un nus en l'ascens. 
  • Ràpel passant un nus

 

 

CONEIXEMENTS I EXPERIÈNCIA NECESSARIS: Per a poder participar en aquest curs cal ser autònom fent via llarga equipada de primer/a i no tenir coneixements d'autorescat.

MATERIAL OBLIGATORI: arnés, casc, peus de gat, 4 mosquetons de seguretat, cap d'ancoratge tipus multichain, 3 cordinos  per a  machards de 140cm i 6mm

Tècnic d'Escalada: Gerard Escriu

IMPORTANT: 

  • Per participar a la trobada es imprescindible inscriure's i ser soci del club.
  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2022 de modalitat C o superior (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. En cas contrari es perdrà la plaça que quedarà disponible per altres socis.

Normativa de participació a les activitats.

Requisitos

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).


- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la l'activitat implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Cal dur tot el material adequat per l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

– La direcció del curs es reserva el dret de modificar el programa si les condicions meteorològiques o altres ho aconsellen.

– La direcció del curs i el seu equip es reserven el dret d’excloure del curs, qualsevol alumne que demostri desinterès, manca de capacitat, o incompliment de les normes.

– El participant assumeix doncs els possibles riscos que això comporta i es compromet a seguir les instruccions que en cada moment se li doni per part del professorat.

Curs d'Autorescat (Escalada)
Curs d'Autorescat (Escalada)
Localización

Montserrat

Ver plano