Madteam

Sección de Personas Sordas

   Actividad organizada por el club/voluntarios

SENDERISME C.E. MADTEAM SOCIS DE PERSONES SORDES

Domingo, 4 de Junio de 2023 de 08:30 a 19:00h.

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 29 de Mayo de 2023 a las 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 22

La secció de Persones Sordes ha preparat una sortida de senderisme pel diumenge 4 de juny. El punt de trobada serà el Club Nàutic a prop del Pantà de Sau i es tracta d'una ruta circular.

La ruta passarà per: el Morro de l'Abella, un tram equipat amb una escala metàl·lica, el Salt de Molí Bernat,  Tavertet i el Puig de la Força.

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa del 2023 (FEEC A mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requisitos

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/.

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (A o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana, que es pot comprar durant l'inscripcció.

2 - Ser soci del club, i de la secció de persones sordes

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

SENDERISME C.E. MADTEAM SOCIS DE PERSONES SORDES
SENDERISME C.E. MADTEAM SOCIS DE PERSONES SORDES
Localización

Parking club nàutic Sau

Ver plano