Madteam

Excursionismo

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Sortida excursionisme: Beuda

Sábado, 14 de Octubre de 2023 de 09:00 a 14:30h.

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 9 de Octubre de 2023 a las 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 12

La secció d'Excursionisme proposa una ruta circular per la zona de Beuda.

Distància: 13 km

Desnivell: +-960 m

Track:  Wikiloc

La ruta es farà en sentit invers a les agulles del rellotge i aprofitarem la visita a la Mare de Déu del Mont per prendre una beguda, ja que durant el camí no hi ha cap font. La primera part de la ruta transcorre per una zona poc coneguda (Bauma Rocapastora - Castellot de Falgars), la segona part (de la baixada) ho fa per un itinerari molt conegut pels excursionistes (Monestir de Sous - Castellot de Beuda). Hi ha una petita grimpada a mitja ruta que amb una corda per poder pujar.

IMPORTANT: 

  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2023 de modalitat A o superior (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. En cas contrari es perdrà la plaça que quedarà disponible per altres socis.
  • La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

  • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a la muntanya, amb total independència i autonomia.

    Normativa de participació a les activitats

Requisitos

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/.

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (A o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana, que es pot comprar durant l'inscripcció.

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Sortida excursionisme: Beuda
Sortida excursionisme: Beuda
Localización

Parking Beuda

Ver plano