Madteam

Bicicleta de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada BTT: Ruta del Cister - GR 175

Del Sábado 13 de Abril al Domingo 14 de Abril de 2024

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Jueves, 11 de Abril de 2024 a las 18:30h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 10

Els dies 13 i 14 d'abril, la secció BTT del Club, proposa la Ruta del Cister per gaudir de l'entorn durant el cap de setmana.

 

ALLOTJAMENT:

Ens allotjarem en règim de mitja pensió a l'Alberg Xanascat L'Espluga de Francolíels preus són:

Mitja pensió: 27,70 € 

ACTIVITATS:

Dissabte: 

Sortirem de Rocafort de Queralt en direcció a Santes Creus, el primer dels monestirs cistercencs per on passarem. Continuarem en direcció a la vila medieval de Montblanc, per arribar finalment a Les Masies de l’Espluga de Francolí, on dormirem. 

Distància: 61 km

Desnivell: 1400 m

Diumenge: 

Només iniciar la ruta, passarem pel monestir de Poblet, que ens sorprendrà de bon matí. Seguirem per terreny solitari fins al Santuari del Tallat, des d’on baixarem a Vallbona de les Monges, el darrer dels monestirs. A partir d’aquí enllaçarem un seguit de petits pobles, resseguint una carena on ens acompanyaran els molins de vent, fins arribar al punt d'inici. 

Distància: 52 km

Desnivell: 1000 m.

Aquesta trobada ha estat pensada i dissenyada per ser completada amb una bicicleta muscular. Les bicicletes elèctriques que vulguin participar hauran de respectar el ritme del grup muscular i permetre les pauses necessàries. Cal valorar la dificultat tècnica que comporta l'activitat en si mateixa, per la diversitat de terrenys que hi ha al llarg de la ruta, i tots els participants han de tenir certa experiència de circular en grup per evitar topades entre ells.

 

 

Requisitos

1 - Ser soci del club. 

2 - Tenir vigent la Llicència Federativa (C o superior). En cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal pel cap de setmana al realitzar la inscripció. Cal tenir en compte, no obstant, que la FEEC ha limitat aquesta opció a un màxim de 5 llicències temporals per persona i per any, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit. En cas de tenir una Llicència federativa amb una altra entitat, s'haurà d'enviar un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:

  • El Club no organitza activitat esportiva. L’objectiu de les trobades és únicament el debat de les activitats que cada participant vol realitzar, l’intercanvi oral de coneixement i experiències entre els participants i un mitjà de coneixença entre els diferents membres de les seccions.

    Al marge de la trobada, les persones participants, de forma totalment auto-organitzada i sota la seva total responsabilitat, poden  realitzar activitats de muntanya de diferents nivells i dificultats. Per tant, és obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat amb total independència i autonomia.

  • És obligatori prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona, haver preparat l'activitat, etc). Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la FEEC: https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 
  • És obligatori dur el material adequat per l'activitat.
  • Les persones participants coneixen els riscos que comporten les activitats de muntanya que puguin realitzar de forma auto-gestionada amb altres participants de la trobada i eximeixen de qualsevulla responsabilitat al  C.E. Madteam i a les persones voluntàries de l’entitat i la resta de participants de la trobada. Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
  • L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
  • El transport de persones és a càrrec de cada participant.
  • El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes, així com de la Normativa d'inscripció i participació a les trobades i activitats del Club Excursionista Madteam disponible al següent enllaç: https://www.madteam.org/pagina/normativa-activitats
Trobada BTT: Ruta del Cister - GR 175
Trobada BTT: Ruta del Cister - GR 175
Localización

Rocafort de Queralt

Ver plano