Madteam

Excursionismo

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada d'Excursionisme: Camí dels Empedrats

Del Sábado 8 de Julio al Domingo 9 de Julio de 2023

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 3 de Julio de 2023 a las 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 9

La Secció d'Excursionisme del club ha preparat pel cap de setmana del 8 i 9 de Juliol, una bonica ruta que transcorre pel Parc Natural del Cadí Moixeró, per tal de gaudir de l'entorn durant tot el cap de setmana.

ALLOTJAMENT:

Ens allotjarem al Refugi Sant Jordi, en règim de mitja pensió per:

Federats FEEC: 39 € per persona

No Federats FEEC: 45€ per persona

ACTIVITAT:

Dissabte:

Arribarem en cotxe fins a Bagà. Un cop allà, seguirem les indicacions cap a Gisclareny per una pista cimentada. Després passarem per una pista de terra cap a la Salle Natura (Cal Cerdanyola), on aparcarem.

Remuntarem el Torrent del Forat pel camí dels Empedrats (PR-C 125), antic camí ral de la Cerdanya que ressegueix la vall del riu Pendís. De seguida arribarem el Refugi de Vents del Cadí, pel camí trobarem fonts, gorges, salts d’aigua i arbres monumentals. Track: Wikilok

Passarem pel Bullidor de la Llet fins al Refugi de Sant Jordi, un refugi de muntanya situat en un paratge natural únic i punt de pas de la Travessa Cavalls del Vent, l’Alta Ruta del Cadí, Muntanyes màgiques i el Camí dels Bons Homes. Aprofitant que estem al refugi on ens allotjarem, podem deixar pes de les motxilles i seguir caminant: 


Opció A: ascendir al Penyes Altes del Moixeró (2,276 m). Pujant pel Coll del Pendís, seguint el GR. Duració: 2 h


Opció B: fer la volta dels Tres colls. Volta circular que passa pel Coll del Pendís, Coll de Vimboca i Coll de Galligans. A l’arribare al Coll de Galligans passarem aprop del Cap de la Boixassa, molt aprop de la ruta de toranda que farem diumenge. Duració: 2 h. Track: Wikilok

Diumenge:

Anirem del Refugi de Sant Jordi a La Salle Natura, tornant per la Serra de la Boixassa.

En el Pas de la Boixassa podem ascendir fàcilment al Cap de la Boixassa, on gaudirem d’unes bones vistes. Passarem pel Coll de la Pelosa i creuarem el Torrent de la Muga fins arribar al Salt de Mucarols. Ens desviarem direcció al pont del riu Bastareny i l’Adou de Bastareny on ens podrem banyar.
Finalment anirem direcció al Bullidor de Sant Esteve fins arribar a l’aparcament La Salle Natura (Cal Cerdanyola), punt d’inici de la ruta.Track: Wikilok (en farem només la meitat)

IMPORTANT

  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2023 de modalitat A o superior (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. 
  • La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

  • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

    Normativa de participació a les activitats

Requisitos

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/.

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (A o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana, que es pot comprar durant l'inscripcció.

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

 

Trobada d'Excursionisme: Camí dels Empedrats
Trobada d'Excursionisme: Camí dels Empedrats
Localización

Refugi Sant Jordi

Ver plano