Zona privada
Madteam

Esquí de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada de Cap d'Any: Esquí de Muntanya

Del Lunes 30 de Diciembre al Jueves 2 de Enero de 2020

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Socios y no socios
Precio socios: 0.00 €
Precio no socios: 0.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Viernes, 27 de Diciembre de 2019 a las 12:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 18
Inscritos: 15 | Pre-inscritos: 0

Dincs del cicle de trobades de la Secció d'Esqui de Muntanya del CE Madteam, aquest any anirem a passar els ultims dies de l'any, i els primers del 2020, al camping del Valle de Hecho. http://www.campinghecho.com/index.html

Tenim reservats 2 bungalows de 5 places cada un. http://www.campinghecho.com/bungalows.html per als dies 30, 31 de desembre de 2019 i 1 i 2 de gener de 2020.

Hem triat aquest camping perque des d'aqui podem accedir facilment a la vall d'anso (linza: mesa de los 3 reyes, petrechema, acherito, chinebral....etc), d'hecho (Gabardito i Oza: Bisaurin) i d'Aragües (lizara: llena del bozo, bernera, bisaurin, etc..), amb moltes possiblitats si la neu i el temps ho permeten.

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.)

Requisitos

REQUISITS
1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2019 i 2020. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pels dies de l'activitat (20 €).
2 - Ser major d'edat i soci del club.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. 
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a esqui@madteam.cat

 

Trobada de Cap d'Any: Esquí de Muntanya
Trobada de Cap d'Any: Esquí de Muntanya
Localización

Camping valle de hecho

Ver plano

Muro


2 publicaciones

Ir al muro de esta actividad