Zona privada
Madteam

Esqui de Muntanya

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de Cap d'Any: Esquí de Muntanya

Del Dilluns 30 de Desembre al Dijous 2 de Gener de 2020

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 0.00 €
Preu no socis: 0.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Divendres, 27 de Desembre de 2019 a les 12:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 18
Inscrits: 15 | Pre-inscrits: 0

Dincs del cicle de trobades de la Secció d'Esqui de Muntanya del CE Madteam, aquest any anirem a passar els ultims dies de l'any, i els primers del 2020, al camping del Valle de Hecho. http://www.campinghecho.com/index.html

Tenim reservats 2 bungalows de 5 places cada un. http://www.campinghecho.com/bungalows.html per als dies 30, 31 de desembre de 2019 i 1 i 2 de gener de 2020.

Hem triat aquest camping perque des d'aqui podem accedir facilment a la vall d'anso (linza: mesa de los 3 reyes, petrechema, acherito, chinebral....etc), d'hecho (Gabardito i Oza: Bisaurin) i d'Aragües (lizara: llena del bozo, bernera, bisaurin, etc..), amb moltes possiblitats si la neu i el temps ho permeten.

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és d'alta muntanya, per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc.) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, botes, esquís de muntanya, bastons, piolet i grampons, casc, arva-pala-sonda, etc.)

Requeriments

REQUISITS
1 - Tenir vigent la Llicència federativa (modalitat D) vigent pel 2019 i 2020. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pels dies de l'activitat (20 €).
2 - Ser major d'edat i soci del club.
3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. 
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.

Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a esqui@madteam.cat

 

Trobada de Cap d'Any: Esquí de Muntanya
Trobada de Cap d'Any: Esquí de Muntanya
Localització

Camping valle de hecho

Veure plànol