Zona privada
Madteam

Alta Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada de la Secció d´Alta Muntanya a Ulldeter (Setcases)

Del Sábado 10 de Marzo al Domingo 11 de Marzo de 2018

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción : Socios y no socios
Precio socios: 0.00 €
Precio no socios: 0.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Jueves, 8 de Marzo de 2018 a las 15:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 20
Inscritos: 6 | Pre-inscritos: 0

Aquesta activitat consisteix en una trobada de socis del Madteam organitzada per la Secció d´ Alta Muntanya (SAM).

En aquesta ocasió farem la trobada a la comarca del Ripolles, concretament al municipi de Setcases, on aprofitarem el bonic poble de Setcases de camp base de les nostres activitats a Ulldeter.
Ulldeter és un circ muntanyós molt conegut al nostre País, situat al nord del municipi de Setcases sobre el Pirineu Oriental. Cims com el Pic de la Dona, el Bastiments i el Grà de Fajol seran ben visibles durant les activitats que podrem realitzar durant el cap de setmana.

El Club s'encarrega de realitzar l'inscripció i posar en contacte tots i totes les participants de la sortida activitat oberta a persones amb la possibilitat de dormir en furgonetes i teniu l'opció de fer servir l’allotjament establert (camper, hostal, refugi, hostal, camping...)

Allotjaments recomanats:

Zona Camper Setcases (Il•limitat furgos, CV, etc)

Hostal Esquella (Setcases) - 972-136064 (Teresa)

Refugi Pescadors (Setcases) - 10 pax

Altres:
Hostal Pastuira - http://www.pastuira.com/

Refugi Ulldeter - http://www.ulldeter.net/cat/index.html

Camping Conca de Ter - http://www.concater.com/


 

 

Activitats per la zona:
Alpinisme i escalada en gel per la zona (Grà de Fajol, Nord del Bastiments, vall de l´Orri...)
Esquí de muntanya: Cims i circulars clàssiques del Pirineu Oriental.
Raquetes de neu: Ascensions i travesses per la zona.
Altres: caminades, btt...

Prèviament, a través del Mur de l'activitat (entre la gent que s'inscrigui) es podrem coordinar per formar cordades amb altres companys del Club, en funció del que vulguem fer.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són el propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir el coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Us recordem que l'entorn és un entorn d'alta muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, aigua, menjar, farmaciola, etc).

Requisitos

1- Tenir vigent la Llicencia federativa adient per a l'any 2018. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros). 
2- Ser major d'edat i soci del club. 
3- Acceptar i acomplir les següents normes: 
- L'organització es reserva el dret d'anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles. 
- Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar. 
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a altamuntanya@madteam.cat


"D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CLUB EXCURSIONISTA MADTEAM amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, canclació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/Reig i Bonet, 12-14 esc. A 2º 4ª 08024 Barcelona. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula."

Trobada de la Secció d´Alta Muntanya a Ulldeter (Setcases)
Trobada de la Secció d´Alta Muntanya a Ulldeter (Setcases)
Localización

Setcases

Ver plano

Muro


2 publicaciones

Ir al muro de esta actividad