Madteam

Sección Joven

   Actividad organizada por el club/voluntarios

TROBADA DE LA SECCIÓ JOVE AL REFUGI SARRADETS

Del Sábado 27 de Mayo al Domingo 28 de Mayo de 2023

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 22 de Mayo de 2023 a las 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 8

Els dies 27 i 28 de maig la Secció Jove del club ha preparat una sortida a Serradets, per gaudir de l'entorn durant el cap de setmana, durant el qual es preveu fer ascensió als diversos 3.000 de la zona.

En funció del nivell general del grup es podrà decidir entre les diferents possibles vies, valorant la possibilitat de crestejar.
Cal tenir present que ens trobem en terreny d’alta muntanya i probablement calgui material com piolet o grampons. 
És obligatori realitzar aquest recorregut per arribar al refugi on farem nit, o modificar-lo passant per alguns pics com els Gabietos en la primera jornada.
https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/san-nicolas-d-bujaruelo-serradets-3416380

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem al Refugi de Serradets, refugi que es trobarà encara tancat el cap de setmana de la sortida, fet pel qual farem nit a la zona de refugi lliure per un cost de 8€ en concepte de manteniment (alternativament es pot fer bivac al entorn).

Per l’estada al refugi lliure cada persona és responsable de dur el material necessari per passar la nit.

 

ACTIVITATS


Algunes de les possibles propostes: (Taillón, Gabietos, Torres, Casco i Espalda del Marboré, Picos de la Cascada, Pic i Tuqueta de Marbore, etc.)

 

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requeriments

Requisitos

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, pala i sonda, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

TROBADA DE LA SECCIÓ JOVE AL REFUGI SARRADETS
TROBADA DE LA SECCIÓ JOVE AL REFUGI SARRADETS
Localización

San Nicolás de Bujaruelo

Ver plano