Madteam

Esquí de Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada SEM: Tarbésou

Del Sábado 24 de Febrero al Domingo 25 de Febrero de 2024

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 19 de Febrero de 2024 a las 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 15

Els dies 24 i 25 de febrer la Secció d'Esquí de Muntanya del Club ha preparat una sortida al Tarbésou per gaudir de l'entorn durant el cap de setmana.

ALLOTJAMENT

La trobada es farà sense reservar un allotjament considerant que les condicions de neu són incertes. El dissabte quedarem per sopar i el lloc està per determinar.

ACTIVITATS

Les activitats a fer cada dia seran decidides entre els participants a la trobada. Algunes de les propostes són:

Dissabte: 

Pujada al Tarbesou des de les pistes d’esquí de Mijanès (Donezan)

Diumenge:

Les pistes d’esquí de Puyvalador estan tancades i es pot quedar a la base de l’estació.

Material Obligatori:

 • Esquís de muntanya, pells de foca i bastons
 • Botes d'esquí de muntanya
 • Grampons i piolet
 • Casc
 • Roba adequada (mínim 3 capes superiors)
 • DVA, pala i sonda

Requisitos

1 - Ser soci del club. 

2 - Tenir vigent la Llicència Federativa (D o superior). En cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal pel cap de setmana al realitzar la inscripció. Cal tenir en compte, no obstant, que la FEEC ha limitat aquesta opció a un màxim de 5 llicències temporals per persona i per any, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit. En cas de tenir una Llicència federativa amb una altra entitat, s'haurà d'enviar un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:

 • El Club no organitza activitat esportiva. L’objectiu de les trobades és únicament el debat de les activitats que cada participant vol realitzar, l’intercanvi oral de coneixement i experiències entre els participants i un mitjà de coneixença entre els diferents membres de les seccions.

  Al marge de la trobada, les persones participants, de forma totalment auto-organitzada i sota la seva total responsabilitat, poden  realitzar activitats de muntanya de diferents nivells i dificultats. Per tant, és obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat amb total independència i autonomia.

 • És obligatori prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona, haver preparat l'activitat, etc). Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la FEEC: https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 
 • És obligatori dur el material adequat per l'activitat.
 • Les persones participants coneixen els riscos que comporten les activitats de muntanya que puguin realitzar de forma auto-gestionada amb altres participants de la trobada i eximeixen de qualsevulla responsabilitat al  C.E. Madteam i a les persones voluntàries de l’entitat i la resta de participants de la trobada. Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
 • L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
 • El transport de persones és a càrrec de cada participant.
 • El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes, així com de la Normativa d'inscripció i participació a les trobades i activitats del Club Excursionista Madteam disponible al següent enllaç: https://www.madteam.org/pagina/normativa-activitats
Trobada SEM: Tarbésou
Trobada SEM: Tarbésou
Localización

Pistes esquí Mijanès (Donezan)

Ver plano