Madteam

Excursionismo

Trobada a Horta de Sant Joan (4-5 maig)

Que dir del passat cap de setmana a Horta de Sant Joan, on vam fer una trobada de la secció d'excursionisme, tot amb dues paraules; instructiu i agradable cap de setmana junt amb diversos socis i social del club.
El dissabte al matí, un petit grup vam fer una excursió fins als peus de la Roca Llisa, per seguir el sender fins al Mas de Lliberós, per seguir fins a l'Àrea de la Franqueta.
A la tarda, va ser el moment formatiu del cap de setmana, de la mà del nostre soci Santi Molas, que amb la seva experiència amb la Creu Roja de la Vall de Camprodon, ens va obsequiar amb les seves explicacions, experiències i coneixements en diversos casos que ens podem trobar en un accident a la muntanya. Un ninot...sense cames, va fer les delícies de tots els participants al taller.
Seguidament vam començar a prepara el sopar, una barbacoa acompanyada d'unes fantàstiques amanides, per acabar el dia.
El diumenge ens van aixecar amb ganes, i vam gaudir d'una excursió des de l'Àrea de la Franqueta fins al Refugi de les Clotes, fins a la Cova del Frare i el retorn pel carrer del Barranc Ample, per finalitzar al punt d'inici. Un dia molt ventós.
Hem aprofitat la trobada, per col·labora entre tots amb el Banc dels Aliments, i el seu projecte La Fam no fa vacances.
En acabar, ens acomiadem fins a una altra, moltes gràcies a tots els participants, i ens veiem aviat.

Agrair la col·laboració del Santi, i la Creu Roja de la Vall de Camprodon, i als amics de Twonav que ens van facilitar aparells de GPS per moure'n's per la muntanya. Esperem compta amb tots vosaltres en una propera activitat.

Volver