Madteam

Publicació

  • Lluís Rossell
  • 09/05/2017
  • 6 comentaris

publicación en el muro de la sección Barranquismo

Anar al mur

09mayo
Lluís Rossell  hace 7 años   09/05/2017 - 21:55

A la 1ª trobada de socis barranquistes a Guara, es va parlar de la poca activitat que te aquesta secció i que els propis socis teníem que prendre també alguna iniciativa per dinamitzar-la.

Es per aixó que la Mercè i jo ens hem posat d'acord per proposar una trobada amb tots aquells de vosaltres que així ho vulgueu, i com millor que fent un barranc, esperant que la meteo ens acompanyi mes que en el pont de l'1 de maig.

Així doncs, us proposem acompanyar-nos a fer el descens del barranc de l’infern de Sort el dia 25 de juny, un barranc curt, fàcil, accessible per tothom i força estètic.

Qui en vulgui participar, serà benvingut, en el benentès que com d’altres trobades, ho fa sota la seva única responsabilitat ja que no es tracta d’una activitat guiada ni nosaltres tenim cap titulació per proposar-la

Salut:

Lluís soci 8902

  • 6 comentarios
Xavi  12 may 04:03

Hola, doncs em sembla una idea fantàstica. Si que és cert que li falta una mica d'activitat, serà fantàstic trobar-se per fer barrancs. Xavi

Lluís Rossell  13 may 07:23

Doncs si tots tenim un grupet i anem fernt barrancs, cadascu podria obrir als demes una sortida. amb aixó ens aniriem coneixent tots una mica, donariem la possibilitat que els que comencen o acaben de fer un curset trobessin gent amb qui fer descensos i, qui sap si ampliar algun d'aquests grupets.

Agustí  13 may 08:02

Hola Lluís si necessiteu algún suport del Club, tant teniu interès per vindre a la reunió de seccions mensual...la Junta i en Jordi estem a la vostre disposició per ajudar-vos , et passo el meu e-mail i si vols ens passem els telèfons i mirem en que poden ajudar-vos. junta@madteam.org Gràcies per participar!

Xavier  15 may 07:36

Hola, pot estar bé, ja anireu informant.

Carme  13 jun 08:25

Hola, sóc la Carme. Fa poc vaig fer el curs del primer nivell i ara m'agradaria acompanyar-vos a fer el descens del barranc de l'infern i passar un dia divertit tots plegats...

Lluís Rossell  13 jun 13:23

Hola Carme, crec que parlo en nom de tots al dir-te que estarem encantats de gaudir de la teva companyia ja que aquesta trobada ha estat pensada precisament per coneixer-nos i passar-ho be, contacto amb tu per privat.