Madteam

Alta Montaña

   Curso organizado por guia/profesional

Monogràfic de Progressió per Crestes (FEEC)

02, 03 de julio de 2022

Organización : Guia/profesional

Tipos inscripción :
Precio federado: 70.00 €
Precio no federado: 80.00 €
(Pot variar segons les opcions)

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 27 de Junio de 2022 a las 15:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 6

Es tracta de progressar pel fil d’una muntanya o unió d’elles ja sigui caminant, grimpant o bé utilitzant tècniques d’alpinisme. No es tracta, de caminar per una cresta. Aquesta activitat requereix: coneixements d’alta muntanya i tècniques d’alpinisme i escalada, tenir una bona condició física – psíquica i no patir vertigen.

 

 

PROGRAMA:

JUNY

Dimecres, 29  Presentació i sessió teòrica. Aquesta sessió es farà per videoconferència.

JULIOL

Dissabte, 2 Sortida pràctica: Lloc a determinar.

Diumenge, 3 Sortida pràctica: Lloc a determinar.

 

MATERIAL OBLIGATORI:

Per la 1a sortida pràctica: equip d’escalada (peus de gat, casc, arnés, davallador -assegurador, 4 mosquetons de seguretat, 2m de cordino de 7mm de diàmetre, un parell de cintes de baga plana de 1’5/2m aprox.).

Per la 2a sortida pràctica: equip d’alta muntanya i escalada (botes Trekking i equip per Alta Muntanya, casc, arnés, davallador-assegurador, 4 mosquetons de seguretat, 2m de cordino de 7mm de diàmetre, un parell de cintes de baga plana de 1’5/2m aprox.).

 

Díptic del curs: Díptic Monogràfic Progressió per Crestes (FEEC)  

 

IMPORTANT: 

Normativa de participació a les activitats.

Requisitos

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, casc, corda, arnes, etc).


- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la l'activitat implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Cal dur tot el material adequat per l'activitat.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

– La direcció del curs es reserva el dret de modificar el programa si les condicions meteorològiques o altres ho aconsellen.

– La direcció del curs i el seu equip es reserven el dret d’excloure del curs, qualsevol alumne que demostri desinterès, manca de capacitat, o incompliment de les normes.

– El participant assumeix doncs els possibles riscos que això comporta i es compromet a seguir les instruccions que en cada moment se li doni per part del professorat.

Monogràfic de Progressió per Crestes (FEEC)
Monogràfic de Progressió per Crestes (FEEC)