Madteam

Alta Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada de la SAM: Sortida al Cim del Vallibierna des del refugi de Cap de Llauset

Del Sábado 10 de Junio al Domingo 11 de Junio de 2023

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Viernes, 2 de Junio de 2023 a las 17:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 12

Els dies 10 i 11 de juny la secció d'Alta Muntanya del Club ha preparat una sortida a la zona del Vallibierna, per gaudir de l'entorn durant tot el cap de setmana. 

Ens allotjarem al Refugi de Cap de Llauset que ens ofereix l'opció de MP:

MP Federats: 37 € per persona

MP No Federats: 45 € per persona

 

ACTIVITATS

Dissabte: 

Us proposem una ruta circular d'alta muntanya amb ascenció al Pic de Vallibierna (3.067m) i el Tuc de Culebres (3.062m).

Es tracta d'una ruta exigent físicament, on trobarem roca molt descomposada,  passos de F o F+ en els que necessitarem de les mans per poder progressar i finalment una aresta aèrea d'uns 20 metres entre el Tuc de Culebres i el Pic de Vallibierna que es pot sortejar realitzant un destrepe per la vessant sud.

Desnivell: +- 1000

Distància: 13 km

Dificultat: Moderada

Diumenge:

Entre les possibles activitats es proposen a tall indicatiu:

Ascensions: Russell, Tempestades, Margalida y Aneto.

Crestes: Tuca de la Solana de Llauset o Cresta Blanca al Vallibierna

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

https://www.madteam.org/pagina/normativa-participacio-activitats-ce-madteam

Requisitos

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, pala i sonda, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Trobada de la SAM: Sortida al Cim del Vallibierna des del refugi de Cap de Llauset
Trobada de la SAM: Sortida al Cim del Vallibierna des del refugi de Cap de Llauset
Localización

Vallibierna

Ver plano