Madteam

Alta Montaña

   Actividad organizada por el club/voluntarios

Trobada SAM: Refugi Malniu

Del Sábado 20 de Abril al Domingo 21 de Abril de 2024

Organización : Club/voluntarios
Costes referentes solo al transporte, alojamiento, etc. de los participantes.

Tipos inscripción :
Precio socios: 0.00 €

Fecha límite de inscripción:
Lunes, 15 de Abril de 2024 a las 16:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº máxim de plazas: 15

Els dies 20 i 21 d'abril, la secció d'Alta Muntanya del Club, organitza una trobada al Refugi Malniu per gaudir de l'entorn durant el cap de setmana.

 

ALLOTJAMENT:

Ens allotjarem en règim de mitja pensió al Refugi Malniu, els preus són:

Mitja pensió federat: 40,50 €

Mitja pensió NO federat: 45,00 €

Sopar + pernocta en furgoneta: 22,00 €

ACTIVITATS:

Les activitats a fer es decidiran entre els participants de la sortida, algunes de les propostes són:

 • Puigpedrós (2.915m) - Pics d'Engorgs (Or. 2818 i Occ. 2.832m) - Tosseta de
  l'Esquella o Pic Calm Colomer (2.869m) Wikiloc
 • La Carabassa (o Carbassa) pel Pla de Matons des de Guirul (Pirineu cerdà) Wikiloc

Requisitos

1 - Ser soci del club. 

2 - Tenir vigent la Llicència Federativa (C o superior). En cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal pel cap de setmana al realitzar la inscripció. Cal tenir en compte, no obstant, que la FEEC ha limitat aquesta opció a un màxim de 5 llicències temporals per persona i per any, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit. En cas de tenir una Llicència federativa amb una altra entitat, s'haurà d'enviar un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:

 • El Club no organitza activitat esportiva. L’objectiu de les trobades és únicament el debat de les activitats que cada participant vol realitzar, l’intercanvi oral de coneixement i experiències entre els participants i un mitjà de coneixença entre els diferents membres de les seccions.

  Al marge de la trobada, les persones participants, de forma totalment auto-organitzada i sota la seva total responsabilitat, poden  realitzar activitats de muntanya de diferents nivells i dificultats. Per tant, és obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat amb total independència i autonomia.

 • És obligatori prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona, haver preparat l'activitat, etc). Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la FEEC: https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 
 • És obligatori dur el material adequat per l'activitat.
 • Les persones participants coneixen els riscos que comporten les activitats de muntanya que puguin realitzar de forma auto-gestionada amb altres participants de la trobada i eximeixen de qualsevulla responsabilitat al  C.E. Madteam i a les persones voluntàries de l’entitat i la resta de participants de la trobada. Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
 • L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
 • El transport de persones és a càrrec de cada participant.
 • El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes, així com de la Normativa d'inscripció i participació a les trobades i activitats del Club Excursionista Madteam disponible al següent enllaç: https://www.madteam.org/pagina/normativa-activitats
Trobada SAM: Refugi Malniu
Trobada SAM: Refugi Malniu
Localización

Refugi Malniu

Ver plano