Madteam

General

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

1ª IMMUNOCAMINADA PID FOUNDATION-FEEC-MADTEAM: LA MOLA

Diumenge, 15 de Octubre de 2023 de 09:00 a 19:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 9 de Octubre de 2023 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10

La fundació "Pid Foundation Barcelona" organitza la 1a Immunocaminada a la Mola, amb la col·laboració del Club Excursionista Madteam i l’àrea d’inclusió de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

Una trobada que pretén ser la primera de moltes, i que té com a objectiu promoure el coneixement i la visibilitat de les immunodeficiències primàries (IDP), així com donar suport a l'atenció integral a infants amb IDP i als seus familiars i cuidadors, mentre gaudim tothom plegat dels paisatges del Vallès en entorn de natura.

Us animem a totes i tots a participar-hi!

 

 

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023 (FEEC A mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/.

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (A o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana, que es pot comprar durant l'inscripcció.

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

1ª IMMUNOCAMINADA PID FOUNDATION-FEEC-MADTEAM: LA MOLA
1ª IMMUNOCAMINADA PID FOUNDATION-FEEC-MADTEAM: LA MOLA
Localització

Can Robert

Veure plànol