Madteam

Escribir una publicación

08junio
Hola, busco persones per a fer una estada a Creta (uns set dies). Tenia previst l'última de juny però ja està molt a sobre. Seria per a l'última de setembre o primera d'octubre. Previst fer Psilorítis, Páhknes, com no la Gorja de Samariá i probablement també Guililos. Arribant per Réthimno i sortint per Xaniá.
  Leer más
Eduard  9 jun 09:57

Si, lo de fer un parell de sortides i veure quin peu calcem, previst i necessari. A veure si hi ha algú més, tres o quatre seria perfecte.

ACDC  9 jun 18:51

Què t'hi ha inspirat?

06junio

Buenas,

alguien que me oriente para descargar mapa topografico para gps garmin de la zona del monterossa, en los alpes italianos?

Gracias.

  Leer más
Efrén  7 jun 13:06

Link con los mapas. Puedes encontrar Italia entera: https://alternativaslibres.org/es/downloads.php

David  7 jun 14:29

Gracias Efren, ahora mismo me lo miro....

18mayo

Bona tarda. Volia preguntar-vos si el Club participa a la Via Pirinenca. Gracies.

Xavier Ventosa. Soci 215

  Leer más
  • 1 comentario
C.E.MadTeam  19 may 09:35

Hola, actualment no tenim cap proposta per part de voluntaris que vulguin tirar-ho endevant. Com sempre, el club es mou per voluntaris i voluntàries que tenen ganes d'organitzar o proposar activitats (aprofitant l'estructura del club i amb tot el nostre suport). Si hi ha cap soci voluntari que ho vol tirar endevant (i promoure-ho al club) ens pot fer arribar un correu a info@madteam.org

21abril
Bona nit, la sortida del club dels dies 7 i 8 de maig, si només volem fer una activitat dissabte i marxar cap a casa, hem de pagar mitja pensió o sopar?, com a socis i federats, no podem fer només l'excursió i prou?
  Leer más
C.E.MadTeam  22 abr 14:49

Bona tarda, ja hem obert les inscripcions de la trobada general (7 i 8 de maig) sense requisit de demanar mitja pensió o sopar. Salut!

Albert  22 abr 15:04

gracies

30noviembre

Hola,

No sé si aquest es el lloc adequat, però no he sigut capaç de trobar la manera de comunicar-me amb la persona del Club responsable d'aquest tema.

El cas és que tinc pendent la comanda de la Quota soci 2022. Des de fa anys tinc domiciliat el pagament, però ara, en l'apartat "Sol·licitar pagament de la comanda" només hi ha l'opció de pagament amb targeta. Tot i això, he fet la sol·licitud de pagament i he arribat a la pàgina on diu "CONFIRMACIÓ DE SOL·LICITUD DE PAGAMENT" i em surt la...

  Leer más
Pedro  30 nov 09:27

Gràcies Catherina, ara m'hi poso. Salut!

Joan Humet  10 dic 09:06

Jo estic en la mateixa situació, però vaig entendre que al llarg de desembre es faria la domiciliació.. Si no es fés ja hi posaria la targeta i llestos no? xD

22septiembre

Hola a tots i totes, degut alguns dubtes generats per moltes de vosaltres arran del comunicat de dimissió de la Junta a la passada Assemblea General, volem comunicar-vos.

- L´Assemblea General va ser un èxit amb l'assistència més gran dels últims anys amb més de 70 socis i sòcies. Aquesta va aprovar per unanimitat totes les propostes tant d'actes, pressupostàries com d´Estatuts portades a votació.

- La dimissió és el requisit legal que teníem com Junta Directiva per avançar les eleccions i no...

  Leer más
  • 2 comentarios
Narhinan  22 sep 20:40

Agustí, voleu dir que es podien modificar els estatuts en una assemblea ordinària? Com a norma general, aquesta és una de les potestats de l'Assemblea que, per la seva transcendència s'han de dirimir en una assemblea extraordinària. I pel que vaig veure fent una ullada ràpida als nostres estatuts vigents, vaig entendre que en el nostre cas també és així. Encara que potser estigui equivocat.

Agustí  23 sep 06:01

Bon dia, l´Assemblea General és el màxim òrgan de decisió del Club. Al Article 8 dels nostres Estatuts tens les seves competències entre elles punt 3 - C especifica la modificació d´Estatuts. El canvi de domicili en aquest cas és una modificació d'Estatuts. Salut

21septiembre

Aquest és un missatge dirigit als membres de la Junta Electoral escollida a la darrera Assemblea General.

Seria possible que es publiqués a la documentació del Club l'acta de la darrera Assemblea General ?

Moltíssimes gràcies.

Xavier Ventosa. Soci 215

  Leer más
  • 1 comentario
Agustí  22 sep 06:29

Bon dia Xavier, l´acta estarà durant aquesta setmana, ja que s´està passant a net i després s´ha d´enviar per la seva validació i revisió als dos socis escollits que realitzaran aquesta tasca. En breu la trobaràs a l´espai Assemblea General 2021 "documentació Club". Gràcies!

11marzo
Bon dia. On és pot llegir que significa la opció "Muntanya Plus" en les llicències? Gràcies
  Leer más
  • 2 comentarios
Àlex  11 mar 11:30

Hola Paco, ho pots veure al document dels preus de les llicències: https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2020/12/Preus-Llice%CC%80ncies-2021.pdf La diferència amb l'assegurança sense Muntanya Plus és que aquesta darrera incrementa considerablement l'import de les cobertures.

Ferran  12 mar 15:21

bona tarde , quan es triga en rebre la targa federativa ,espele

08enero
Jo, almenys de moment, he decidit no federar-me aquest any. Ho hauria fet si ens haguessin ofert algun tipus de descompte per compensar les restriccions que estem patint, però em nego a pagar la quota íntegra. Sóc l'únic que pensa així?
  Leer más
Jaume  31 ene 22:26

Bona nit, una pregunta , encara no m'arribat la llicència física a casa meva , que I a problemes o es correus. Gràcies

19septiembre

Bon dia!

Vaig enviar un correu electrònic per formar part de la secció Wild Women Team i per accedir als grups de whats però ningú em contesta. Algú en sap alguna cosa al respecte?

Gràcies!!

  Leer más
  • 2 comentarios
Agustí  20 sep 18:43

fes un email a info@madteam.org allà t´ajudarem. Salut

Sonia  20 sep 22:57

Ja està, ja m'han contestat. Gràcies!

Cargar más publicaciones