Zona privada
Madteam

Escriure una publicació

18maig

Bona tarda. Volia preguntar-vos si el Club participa a la Via Pirinenca. Gracies.

Xavier Ventosa. Soci 215

  Llegir mes
  • 1 comentari
C.E.MadTeam  19 mai 11:35

Hola, actualment no tenim cap proposta per part de voluntaris que vulguin tirar-ho endevant. Com sempre, el club es mou per voluntaris i voluntàries que tenen ganes d'organitzar o proposar activitats (aprofitant l'estructura del club i amb tot el nostre suport). Si hi ha cap soci voluntari que ho vol tirar endevant (i promoure-ho al club) ens pot fer arribar un correu a info@madteam.org

21abril
Bona nit, la sortida del club dels dies 7 i 8 de maig, si només volem fer una activitat dissabte i marxar cap a casa, hem de pagar mitja pensió o sopar?, com a socis i federats, no podem fer només l'excursió i prou?
  Llegir mes
C.E.MadTeam  22 abr 16:49

Bona tarda, ja hem obert les inscripcions de la trobada general (7 i 8 de maig) sense requisit de demanar mitja pensió o sopar. Salut!

Albert  22 abr 17:04

gracies

30novembre

Hola,

No sé si aquest es el lloc adequat, però no he sigut capaç de trobar la manera de comunicar-me amb la persona del Club responsable d'aquest tema.

El cas és que tinc pendent la comanda de la Quota soci 2022. Des de fa anys tinc domiciliat el pagament, però ara, en l'apartat "Sol·licitar pagament de la comanda" només hi ha l'opció de pagament amb targeta. Tot i això, he fet la sol·licitud de pagament i he arribat a la pàgina on diu "CONFIRMACIÓ DE SOL·LICITUD DE PAGAMENT" i em surt la...

  Llegir mes
Pedro  30 nov 10:27

Gràcies Catherina, ara m'hi poso. Salut!

Joan Humet  10 des 10:06

Jo estic en la mateixa situació, però vaig entendre que al llarg de desembre es faria la domiciliació.. Si no es fés ja hi posaria la targeta i llestos no? xD

22setembre

Hola a tots i totes, degut alguns dubtes generats per moltes de vosaltres arran del comunicat de dimissió de la Junta a la passada Assemblea General, volem comunicar-vos.

- L´Assemblea General va ser un èxit amb l'assistència més gran dels últims anys amb més de 70 socis i sòcies. Aquesta va aprovar per unanimitat totes les propostes tant d'actes, pressupostàries com d´Estatuts portades a votació.

- La dimissió és el requisit legal que teníem com Junta Directiva per avançar les eleccions i no...

  Llegir mes
  • 2 comentaris
Narhinan  22 set 22:40

Agustí, voleu dir que es podien modificar els estatuts en una assemblea ordinària? Com a norma general, aquesta és una de les potestats de l'Assemblea que, per la seva transcendència s'han de dirimir en una assemblea extraordinària. I pel que vaig veure fent una ullada ràpida als nostres estatuts vigents, vaig entendre que en el nostre cas també és així. Encara que potser estigui equivocat.

Agustí  23 set 08:01

Bon dia, l´Assemblea General és el màxim òrgan de decisió del Club. Al Article 8 dels nostres Estatuts tens les seves competències entre elles punt 3 - C especifica la modificació d´Estatuts. El canvi de domicili en aquest cas és una modificació d'Estatuts. Salut

21setembre

Aquest és un missatge dirigit als membres de la Junta Electoral escollida a la darrera Assemblea General.

Seria possible que es publiqués a la documentació del Club l'acta de la darrera Assemblea General ?

Moltíssimes gràcies.

Xavier Ventosa. Soci 215

  Llegir mes
  • 1 comentari
Agustí  22 set 08:29

Bon dia Xavier, l´acta estarà durant aquesta setmana, ja que s´està passant a net i després s´ha d´enviar per la seva validació i revisió als dos socis escollits que realitzaran aquesta tasca. En breu la trobaràs a l´espai Assemblea General 2021 "documentació Club". Gràcies!

11març
Bon dia. On és pot llegir que significa la opció "Muntanya Plus" en les llicències? Gràcies
  Llegir mes
  • 2 comentaris
Àlex  11 mar 12:30

Hola Paco, ho pots veure al document dels preus de les llicències: https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2020/12/Preus-Llice%CC%80ncies-2021.pdf La diferència amb l'assegurança sense Muntanya Plus és que aquesta darrera incrementa considerablement l'import de les cobertures.

Ferran  12 mar 16:21

bona tarde , quan es triga en rebre la targa federativa ,espele

10febrer

BONA TARDE ,algu podrie explicam per que seveix el sertificat de la fecc, semble que no es per a tothom gracies 

 

  Llegir mes
Alberto  19 feb 22:47

Julian, sigo lamentando que lo leas así. A pesar de ello lo más sencillo es que sigas aferrado a ideas y juicios preconcebidos y otorgarles un carácter de certeza. Resultaron muy reconfortantes los aplausos a las 20:00 en momentos duros y muy desconcertante la gente que al mismo tiempo te gritaba desde el balcón por estar en la calle, ¿quizá pensaban que era una patente de corso para saltarse el confinamiento?

Julian  21 feb 09:59

realmente no quiero entrar en ningún gran debate, quien compita y entrene nada que decir, pero quien no compita y diga que va a la montaña a entrenar pues utiliza una "patente de corso" y creo que todo el mundo sabe que lo que digo es cierto

08gener
Jo, almenys de moment, he decidit no federar-me aquest any. Ho hauria fet si ens haguessin ofert algun tipus de descompte per compensar les restriccions que estem patint, però em nego a pagar la quota íntegra. Sóc l'únic que pensa així?
  Llegir mes
Jaume  31 gen 23:26

Bona nit, una pregunta , encara no m'arribat la llicència física a casa meva , que I a problemes o es correus. Gràcies

Xavi  10 feb 16:35

crec que teniu tota la rao , yo la vaix fe y ya me etic arrepentin l'any que CEC

19setembre

Bon dia!

Vaig enviar un correu electrònic per formar part de la secció Wild Women Team i per accedir als grups de whats però ningú em contesta. Algú en sap alguna cosa al respecte?

Gràcies!!

  Llegir mes
  • 2 comentaris
Agustí  20 set 20:43

fes un email a info@madteam.org allà t´ajudarem. Salut

Sonia  21 set 00:57

Ja està, ja m'han contestat. Gràcies!

10desembre
Bon dia sabeu cuan esta efectiva la licencia a traves de la app gracies
  Llegir mes
Jordi  10 des 09:10

Bon dia Xavi, es de suposar que a partir del dia 1 de gener estara activada que es quan te vigencia la targeta.

Xavi  10 des 11:04

Be haberw si carrege sola salut i gracies

22novembre
Les licencia feec ya es poden demana?
  Llegir mes
Xavi  22 nov 14:14

Jordi la app no es es per androit?

Jordi  22 nov 14:25

i per iphone: https://apps.apple.com/gd/app/feec/id1102791980

06novembre

TARDOR MADTEAM
Un projecte social i esportiu on hi té cabuda tot.
JA HEM FET EL CIM!
Dijous 7 de novembre 2019
Més detalls: https://www.madteam.org/activitats/tardor-madteam-ja-hem-fet-el-cim

 

  Llegir mes
  • Sense comentaris

Carregar més publicacions