Zona privada
Madteam

Escriure una publicació

21gener
Bones a tothom, aquest estiu tinc pensat anar als Alps suïssos a fer la Dome de Mishabel per la via normal, la idea es fer una escapada de quatre dias, encara no he determinat si fer refugi o vivac ni tampoc les dates, si algú està interesat podriem fer el plan conjuntament, estic obert a idees, si hi ha algú interesat envieu-me privat, salutacions!!
  Llegir mes
Eva  11 abr 22:51

La teva proposta està molt be, si que es cert que es una mica pallissa de cotxe. Jo en principi tinc disponibilitat de dies. Sí podem parlar a veure si ens entenem i també proposar-ho a algu altre per fer una mica més de pinya (per fer una cordada de tres o dues de dos). Jo també soc tot terreny en el sentit allotjament, de fet camping seria la opció que més em quadraria. Si vols parlem per telèfon 696754896 o quedem per fer un café i mirar la ruta plegats.

Julian  12 abr 12:08

hola Eva, estic d'acord amb tu que si podem montar un parell de cordades millor,tant per seguretat com per compartir despesses, si coneixes algú que volgui venir endavat, tema camping també crec que es la milllor opcció, et paso el meu telefon 609816341, quan creguis convenient quedem per fer un cafe ,ens coneixem i parlem del tema, en referencia a fer mes dies jo ho tinc limitat per que estic casat amb dues filles i una escapadeta de 4 dies es el maxiim que puc demanar, pero anem parlant a veure que surt.

22març

Hola Gent, acabo d'incorporar-me al Madteam, i tot i que el fred ja ens va deixant, aquí ho deixo per ara o per la propera temporada (o per escapades a d'altres indrets);

M'agradaria trobar gent per fer gel/canals/mixte/esquí de muntanya, combinat o no.

Apa!, Salut i desnivell!

  Llegir mes
  • 1 comentari
Marià  23 mar 08:48

Hola Quim ! m'interessa la teva proposta. T'envio privat. Marià.

05març
Hola!!! El curs d'Alpinisme nivell 1 del 14 al 24 de Març posa q hi ha 6-12 places però que amb 6 inscrits ha quedat complert. Hi ha places lliures o llista d'espera? Gràcies!
  Llegir mes
  • 2 comentaris
Jordi  6 mar 09:14

Bon dia Núria, efectivament aquest curs es obert a 12 places pero esta organitzat amb un altra entitat...i ens hem repartit 6 participants per cada club.

Jordi  6 mar 09:15

Tens dos cursos oberts, un pel 16 i 17 i un altra pel 23 i 24 de març.

20febrer
Bona nit!!! El cap de setmana del 2-3 de març voldria fer algun cim important (a priori Pica) si les condicions són bones. Com que no puc accedir al grup de whatsapp, si algu pot el cap de setmana 2-3 de març, que em contacte.  Salut i muntanya!! Mercii!!
  Llegir mes
Elena  21 feb 18:05

elenajimro@gmail.com

Xavier  22 feb 15:46

Molt bones, podria allargar-ho fins el dia 5. deixo e-Mail per estar en contacta: xaviertorra13@hotmail.com

20febrer

Aquest proper cap de setmana hi ha un curs d'alpinisme de nivell iniciació, que sàpigues que hem tingut una baixa.

Més detalls: https://www.madteam.org/activitats/curs-d-iniciacio-a-l-alpinisme-6

Si vols participar-hi, encara ets a temps, posa't en contacte amb nosaltres (info@madteam.org)

T'gi esperem!!!

  Llegir mes
  • Sense comentaris
08febrer
Holaaa! Me gustaría hacer la ruta "Dels cavalls de vent" este año, hay alguien interesado en hacerla también? O que la haya hecho y me pueda dar consejos?... Gracies a todos y salud
  Llegir mes
Xavi  8 feb 21:02

Bamos hablando

Sandra  8 feb 22:15

Las entradas para la apertura ya han salido....

27gener
Bona nit!! Fa pocs dies q ens hem donat d’alta com a socis, no se si hi ha un grup de wapp per sortides, etc... algú em pot informar o introduir?? Gràcies x avançat!!
  Llegir mes
  • 1 comentari
Kiko  7 feb 17:42

A la seccio d'alta muntanya a la part dalt hi ha una enllaç perque et puguin afegir al grup de watts. anota el teu numero, una mica de paciència i aviat estartàs al grup

31gener
Hola a tots. Pel Juny del 17 al 22 he fet un grup per baixar a lAtles. Zona Toubkal. Si us voleu afegir podeu contactar-me. 655928671. Salut
  Llegir mes
  • 1 comentari
Aura  6 feb 19:21

Hola, algú té previst fer alguna travessa/viatge per setmana santa? Alps, Atles, etc.. Merci!

18gener

Bon dia!! Em vaig apuntr al club fa uns dies, em podeu posar al grup de whatsapp plis? Gràcies! 

  Llegir mes
  • Sense comentaris
17gener
Ahir vam estar per la zona. Algú té ressenyes dels corredors de la Tuca Blanca de Fontfreda??
  Llegir mes
  • Sense comentaris
16desembre

He fet una reserva al càmping de la vall d'Echo pels dies 27 al 30 de desembre. Per fer raquetes i esquí de muntanya: Txipeta Alto, etc.

Hi ha dues places lliures. Qui es vulgui apuntar que m'escrigui a p_quesada@hotmail.com

  Llegir mes
  • Sense comentaris
30setembre

  Llegir mes
  • 1 comentari
Josep  30 set 19:56

Veig que ningú penja fotos de les activitats fetes. Crec que si es pot fer, i ho faig, com per cert feia molt be aquest club als seus inicis. La 1ª es la vista des del Spijeoles, amb el lac Glaçè presidit per el Perdiguero, i la 2º es pujant cap aquest, es veu el port del Portillon d'Oô, amb grampons obligats poer pasar-lo, com es habitual.

Carregar més publicacions