Zona privada
Madteam

Escriure una publicació

09setembre
Hola, bon dia. Estic interessat a adquirir un gps garmin, però necessito que se li pugui descarregar les rutes que vaig escollint a Wikiloc. Algú em podeu aconsellar quin model de gps pot ser interessant? No faig grans coses, només es per a poder seguir la ruta sense perdre'm. Gràcies.
  Llegir mes
Llorenç  21 set 21:27

Josep Maria, mai mai a la vida un mòbil et donarà les prestacions i la fiabilitat que et pugui donar un GPS. jo tinc el Garmin Etrex 30 i amb piles alcalines normals em dura més de 24 hores.

Josep Maria  21 set 21:37

Em deixaran un GPSMAP usat, i el provaré i podré comparar. Vaig fer l'altre dia un seguiment dectrack amb el mòbil i mapa offline. Veurem. Molt agraït a tots per les vostres opinions i experiències.

13juny
Hola a tod@s, estoy montando una ruta en julio-agosto entre GR11 Español y GR10 frances, con algun pico emblematico. Estoy preparando la travesia en solitaria y estaria abierto a poder encontrar 1 max 2 personas ocn la cual hacer la ruta. De momentoe stoy entre unas 20-25 etapas. Estoy abierto en mirar solucionesa que s epuedan adaptar! si alguiene sta interesado 603397174 Merci :-)
  Llegir mes
  • 1 comentari
Josep  23 jul 20:02

Tinc l'intenció de anar a fer cames per el Pirineu Oriental, el dilluns 27 o el 29 dimecres, en plan encebar els coxinets, que ja remuguen. Maxim 15 Km i 1500m desnivell+, i que les baixades no siguin fortes. En principi quedaria a les 6,15 a St.Joan a fer un mos. Ja direu.

28abril

El dia 11 oct/2019 vaig arribar al Camp Base del Everest, per lliure ,,sense agencia,,  si algú vol algun tipo de informació o consell, amb pot envia email 

el meu correo es : feliu2055@gmail.com

sds. 

  Llegir mes
  • 1 comentari
Francisco  8 jun 19:38

Bravo!!Jo en un parell d'anys vull anar també per lliure

04abril

Tour del Montblac

Hola a tots,  les dues primeres semanas de Agost vull anar a fer el Tour del Montblanc amb autosuficiencia, amb tenda i fogonet, amb principi amb 10 dias, pero depen del temps i de las etapes es pot allarga o escurça. Si algu se anima a venir per mi encantat, i si algu de per aqui ya la fet i te algun consell perfecte.

Salut 

  Llegir mes
Espi  7 abr 23:32

has mirado en la web www.autourdumontblanc.com, hay vastante info. si quieres hacemos un privado para no molestar mucho y el que este interesado lo añadimos,. saludos

Manel  8 abr 12:15

Perfecto

06febrer

Hola companys... de nou per aquí

Salut i cames!!!

 

  Llegir mes
  • Sense comentaris
27gener

Hola a tothom! Volem fer una sortida amb varis amics i amigues per setmana santa (9-13 d'abril), algú em recomana alguna ruta d'uns 4, 5 dies que sigui per a principiants? O si sabeu d'alguna web per poder fer diferents cerques? Gràcies!!

  Llegir mes
  • 2 comentaris
Mariona  27 gen 20:04

Hola Joan, si busqueu alguna ruta pel Pirineu podeu fer la Cavalls de Vent si ja no té neu en aquelles dates, està molt ben marcada per a principiants. Si esteu pensant en alguna cosa sense gaire desnivell hi ha alguns trams del cami de ronda de la costa brava que també són molt bonics. Són dues opcions molt diferents, però n’hi ha moltes més!

Joan  29 gen 12:07

Et recomano fer algun tram del camí dels bons homes. En aquestes dates serà preciós! I per buscar info, jo sovint tiro de wikiloc: https://ca.wikiloc.com/

20gener
hola recien apuntado a madteam y federado. Soy de Barcelona encantado de poder compartir kms y salud
  Llegir mes
  • Sense comentaris
18gener
Bona tarda des de Ulldeter, hem sap greu pero anulem la sortida per dema al Balandrau. Les previsiins son de molt vent i fred. D'alla no es mou!
  Llegir mes
  • Sense comentaris
06novembre

TARDOR MADTEAM
Un projecte social i esportiu on hi té cabuda tot.
JA HEM FET EL CIM!
Dijous 7 de novembre 2019
Més detalls: https://www.madteam.org/activitats/tardor-madteam-ja-hem-fet-el-cim

 

  Llegir mes
  • Sense comentaris
10octubre

Trobada de la Secció d'Excursionisme
20 d'octubre a Cabrera de Mar
Volem dinamitzar la Secció d’Excursionisme, que sigui més participativa i interactiva entre els socis
La trobada començarà a les 10h i durarà fins a les 4 de la tarda.
https://www.madteam.org/activitats/trobada-de-la-seccio-d-excursionisme

  Llegir mes
  • Sense comentaris
13agost

Hola,

del 7 al 10 de setiembre me gustaría hacer alguna travesía por el Pirineo o subir algunas cimas de 3000 metros. ¡Si alguien quiere apuntarse!

Saludos,

 

  Llegir mes
  • Sense comentaris
19juliol

Ep, bon dia a tots i totes,

el dimecres de la propera setmana tinc intenció d'anar a fer la Pica d'Estats amb un altra company, algu sap si està net el tram de darera el coll de Sotllo ? es per estalviar-nos de portar el pes dels grampons...

  Llegir mes
  • Sense comentaris

Carregar més publicacions