Madteam

General

   Activitat organitzada per guia/professional

2a. Travessa amb raquetes: Ruta Caracremada

Del Diumenge 2 de Gener al Dimecres 5 de Gener de 2011

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció :
Preu socis: 135.00 €
Preu no socis: 135.00 €

Data límit d'inscripció:
Diumenge, 26 de Desembre de 2010 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 16

Ininerari

Travessa de quatre dies, amb raquetes i a peu, per les muntanyes més emblemàtiques del Pre-pirineu Català: Rasos de Peguera, Serra d'Ensija, Pedraforca, Serra del Verd i Serra del Port del Comte. 1r dia: Rasos de Peguera - Despoblat de Peguera - El Portell - Plata Palomera - Saldes. Nit a Can Queledemí. NO INCLOU SOPAR, CALDRÀ ANAR AL PROPER POBLE DE SALDES.

2n dia: Saldes - Balcó de Gresolet - volta sota la cara nord del Pedraforca -Vall de Cerneres - Gòsol. Nit al molí de Gòsol.

3r dia: Gòsol - Coll de Mola - boscos de l'obaga del Cap del Verd - Coll de Port - Tuixent. Nit al refugi de l'Arp.

4rt dia: Refugi de l'Arp - Tosa Pelada - Pedró dels 4 batlles - Estació d'esqui de Port de Comte. Menjar de comiat.

 

Descripció

Travessa de quatre dies, amb raquetes i a peu, per les muntanyes més emblemàtiques del Pre-pirineu Català: Rasos de Peguera, Serra d'Ensija, Pedraforca, Serra del Verd i Serra del Port del Comte. Vols acompanyar als promotors de la ruta a traçar la primera travessa de la ruta amb raquetes?

 

Fitxa Tècnica

PLACES LIMITADES A 16 PARTICIPANTS!!! ES MANTINDRÀ UN RIGURÓS ORDRE D'INSCRIPCIÓ Per tan sols 135,00 euros (*1) hi entren els menjars (esmorçar ..., picnic i sopar) des del sopar del segon dia al menjar del darrer dia. Pernoctacions en albergs i refugis guardats, mapa de la ruta, dossier informatiu i armilla de forro, (model exclusiu i especial de la ruta amb raquetes) (*1) 135,00 euros preu per federats FEEC - UIAA 140,00 euros no federats 95,00 euros socis MADTEAM federats EL PREU NO INCLOU GUIA i/o ACOMPANYANT. Des d'organització es gestionen les reserves dels allotjaments a millor preu i es facilita tota la documentació necessaria per fer la ruta de manera autònoma. El preu no inclou les begudes i cafes extres. Tampoc el sopar del primer dia i l'esmorçar del segon dia. Fins a l'hora de sopar del segon dia al molí de Gósol els participants hauran de dur el seu menjar o anar al poble de Saldes per sopar i esmorçar. Possibilitat de contemplar extres com passar la nit anterior al Refugi de Rasos de Peguera o la nit posterior a l'Alberg de Torre Baró, ambdos establiments son col.laboradors de la ruta.

Més informació a:  al telèfon 615626813 i el mail caracremada@live.com

 

Accesos

 

Requeriments

OBSERVACIONS: Obligatorietat de tenir vigent la Llicencia federativa 2011, en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicencia temporal només per l'activitat (20 euros).
2a. Travessa amb raquetes: Ruta Caracremada
2a. Travessa amb raquetes: Ruta Caracremada