Zona privada
Madteam

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

5a. Trobada de la secció d'esquí (SEM) a la Vall de Tena

Del Dissabte 18 de Abril al Diumenge 19 de Abril de 2015

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 40.00 €
Preu no socis: 40.00 €

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 11 de Abril de 2015 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 18
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

Ininerari

La 5a Trobada de la SEM es realitzarà a la Vall de Tena amb base a la Casa de Piedra al Balneari de Panticosa. 

 

Descripció

Zona: Vall de Tena. Refugi Casa de PiedraCom anteriors trobades ens trobarem al refugi dissabte al vespre per sopar tots junts. 

Brazato oriental

 

Per l’activitat del diumenge, des del mateix refugi surten itineraris a Bachimaña, Pic de Bacías, Pics de Brazatos (foto izq), Foratulas o Garmo Negro.

Recordar-vos que ni el club ni la secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements i el material adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

 

Fitxa Tècnica

 

Accesos

Des de Biescas seguir la carretera que ens du a França per el Portalet. Just passar l’embassament de Búbal girar a la dreta en direcció a Panticosa. No entrar dins el poble i continuar per la carretera que entre corbes ens porta fins el Balneari de Panticosa. Cal continuar fins el fons i després girar a l’esquerra per arribar a un parking just davant del Refugi.Refugi Casa de PiedraBalneario de Panticosa22650 Panticosa (Huesca)

 

Requeriments

15 placesLa data límit per apuntar-se és el divendres 10 d’abril. Qualsevol dubte o qüestió, envieu un correu a sem@madteam.cat

 PREUSRefugi Casa de Piedra

opció 1: Adult AD+MP (llicència FEDME) - 40 eurosopció 2: Adult AD+MP (llicència FEEC) - 53 eurosopció 3: Adult MP (llicència FEDME) - 26 eurosopció 4: Adult MP (llicència FEEC) - 33 eurosopció 5: Només sopar - 13 euros

Preus amb el descompte aplicat per a targes federatives recíproques (D Habilitades). Si voleu consultar altres preus podeu clicar aquí 

OBSERVACIONS:1 ­ Cal estar en possessió de la Llicència federativa (modalitat D o superior) vigent pel 2015. En cas de no tenir-ne el Club et facilitarà una llicència temporal pel cap de setmana (12 euros).2 ­ Ser major d'edat i soci del club.3 ­ Acceptar i acomplir les següents normes:L'organització es reserva el dret d’anul•lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.­ El transport de persones és a càrrec de cada participant. Us aconsellem compartir vehicles.­ Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.­ El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
5a. Trobada de la secció d'esquí (SEM) a la Vall de Tena
5a. Trobada de la secció d'esquí (SEM) a la Vall de Tena