Madteam

Escalada

   Activitat organitzada per guia/professional

Trobada d'Escalada: L'Escala

Del Dissabte 15 de Juny al Diumenge 16 de Juny de 2024

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 10 de Juny de 2024 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 14

Els dies 15 i 16 de juny, la Secció d'Escalada del Club, ha preparat una trobada a l'Escala.

ALLOTJAMENT

La trobada es farà sense reservar un allotjament, hi ha la possibilitat de canvi de sector si les condicions meteorològiques es compliquen. El dissabte quedarem per sopar tots junts i el lloc està per determinar.

ACTIVITATS

Dissabte: 

Per la jornada de dissabte al matí s'ha organitzat un taller de perfeccionament de l'escalada tradicional a càrrec d'un tècnic d'escalada. En aquest taller es farà unificació de criteris referent a l'ordre del material, l'emplaçament de les assegurances i el muntatge de reunions. La formació que realitzarà el tècnic serà parcialment subvencionada pel Club.

Diumenge:

Escalada tradicional. Posada en pràctica del que s'ha après el dissabte durant el taller.

El preu de la inscripció a la trobada és de 8 €.

Com a requisit imprescindible per participar en l’activitat, s’ha de disposar de coneixements d’escalada semi-equipada o desequipada.

Requeriments

1 - Ser soci del club. 

2 - Tenir vigent la Llicència Federativa (C o superior). En cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal pel cap de setmana al realitzar la inscripció. Cal tenir en compte, no obstant, que la FEEC ha limitat aquesta opció a un màxim de 5 llicències temporals per persona i per any, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit. En cas de tenir una Llicència federativa amb una altra entitat, s'haurà d'enviar un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:

  • El Club no organitza activitat esportiva. L’objectiu de les trobades és únicament el debat de les activitats que cada participant vol realitzar, l’intercanvi oral de coneixement i experiències entre els participants i un mitjà de coneixença entre els diferents membres de les seccions.

    Al marge de la trobada, les persones participants, de forma totalment auto-organitzada i sota la seva total responsabilitat, poden  realitzar activitats de muntanya de diferents nivells i dificultats. Per tant, és obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat amb total independència i autonomia.

  • És obligatori prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona, haver preparat l'activitat, etc). Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la FEEC: https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 
  • És obligatori dur el material adequat per l'activitat.
  • Les persones participants coneixen els riscos que comporten les activitats de muntanya que puguin realitzar de forma auto-gestionada amb altres participants de la trobada i eximeixen de qualsevulla responsabilitat al  C.E. Madteam i a les persones voluntàries de l’entitat i la resta de participants de la trobada. Ni el C.E. Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
  • L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli.
  • El transport de persones és a càrrec de cada participant.
  • El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes, així com de la Normativa d'inscripció i participació a les trobades i activitats del Club Excursionista Madteam disponible al següent enllaç: https://www.madteam.org/pagina/normativa-activitats
Trobada d'Escalada: L'Escala
Trobada d'Escalada: L'Escala
Localització

L'Escala

Veure plànol