Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada d'excursionisme: Refugi del Fornet

Del Dissabte 30 de Setembre al Diumenge 1 de Octubre de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 25 de Setembre de 2023 a les 08:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 18

La Secció d'Excursionisme del Club ha preparat pel cap de setmana del 30 de setembre  i 1 d'octubre, una bonica ruta que transcorre pel Parc Natural de l'Alt Pirineu, per tal de gaudir de l'entorn durant tot el cap de setmana.

  

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem al Refugi del Fornet

Preus: 

Mitja pensió: 34€ per persona

Només sopar: 14€ per persona

ACTIVITAT

La ruta es proposa en plena època de brama del cérvol, a més, també serà bona època per cercar bolets.

Ens trobarem al Refugi del Fornet, on podrem degustar la cuina pirinenca passada pel sedàs de la Tatiana, gran guarda del refugi i millor cuinera. 
Cal recordar que no hi ha cobertura, ni wifi, ni possibilitat d’endollar aparells.
Per fer-ho més salvatge i preservar l'espai de la Vall de Bonabé del trànsit rodat, proposem fer travessa amb sortida i arribada al nucli de Cerbi, a 9km al Nord-est d'Esterri. 

Distància diària: 17 km

Desnivell diari: +/-1300

Wikiloc

Qui opti per dormir en furgoneta, haurà de preveure la logística corresponent, ja que el punt de sortida no coincideix amb el de l’allotjament.

IMPORTANT

  • És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (o FEEC+FEDME) 2023 de modalitat A o superior (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència. 
  • La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

  • Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

    Normativa de participació a les activitats

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat.

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/.

Per participar a la trobada és obligatori:

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (A o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana, que es pot comprar durant l'inscripció

2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat 
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Trobada d'excursionisme: Refugi del Fornet
Trobada d'excursionisme: Refugi del Fornet
Localització

Cerbi (Guingueta d'Àneu)

Veure plànol