Madteam

General

   Curs organitzat per guia/professional

Curs d'Escalada en roca (nivell 2)

Del Dijous 13 de Octubre al Dimecres 26 de Octubre de 2011

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció :
Preu socis: 130.00 €
Preu no socis: 150.00 €

Data límit d'inscripció:
Dijous, 6 de Octubre de 2011 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

T'agradaria escalar vies de roca de més d'un llarg? T'atreuen les vies llargues? Coneixes les tècniques bàsiques de seguretat i de progressió? Aquí t'oferim un curs d'escalada en roca de nivell 2, que t'ofereix l'oportunitat d'aprendre el que necessites saber sobre aquesta modalitat esportiva en vies equipades de més d'un llarg.

Temari

Versión en Castellano

Objectiu: dotar a l'alumne d'uns coneixements i unes capacitats que li permetin realitzar amb seguretat l'escalada en roca de vies equipades de més d'un llarg, de forma autònoma.

La formació està dividida en diferents nivells (1-2-3), seguint un procés ascendent i gradual de tècnica i complexitat, segons els temaris i càrrega horària estandaritzats per l'Escola Catalana d'alta Muntanya (ECAM). Aquest és un curs de nivell 2.

La càrrega horària és de 40 hores aproximadament, repartides en tres sessions teòriques i dos caps de setmana de sessions pràctiques.

Sessions teòriques: el dijous 13, i els dimecres 19 i 26 d'Octubre, a les 20h. Tindran lloc al local de l'AEC a Barcelona, carrer Padilla, 255, 1er pis (mercat Sagrada Família), Tel. 93 302 45 29. Mapa     Presentació, objectius i logística del curs     Equipament i material bàsic     Nusos principals     Tècniques de seguretat     Tècniques de progressió i descens (ràpel)     Coneixement del medi     Graduacions i croquis El primer dia és necessari portar la fotocòpia de la llicència (veure requisits), i una fotografia tamany DNI. Sessions pràctiques: Dos caps de setmana en els quals es posaran en pràctica de manera supervisada i autònoma els coneixements adquirits en les sessions teòriques. Llocs habituals: Maresme, Castelldefels, Montserrat, Vilanova de Meià. Pernocta només el segon cap de setmana.

 

Calendari

Sessions teòriques: el dijous 13, i els dimecres 19 i 26 d'Octubre, a les 20h. Tindran lloc al local de l'AEC a Barcelona, carrer Padilla, 255, 1er pis (mercat Sagrada Família), Tel. 93 302 45 29. Mapa

Sessions pràctiques: Dos caps de setmana (15 i 16 / 22 i 23) en els quals es posaran en pràctica de manera supervisada i autònoma els coneixements adquirits en les sessions teòriques.

 

Requeriments

Perfil: Persones amb una condició física que li permeti desenvolupar aquest esport. Material necessari per part de l'alumne:     Arnés     Casc     Peus de gat     Assegurador/descensor     4 mosquetons de seguretat HMS     1 cinta cosida de reunió        1,5 metres de cordino de 6 mm     cintes exprés L'Escola de Muntanya GLACERA facilitarà la informació necessària si no es disposa d'alguns d'aquests materials. Cal tenir vigent la llicència esportiva de la FEEC (nivell C de l'assegurança). Els organitzadors es reserven el dret d'excloure a qualsevol participant que no mostri prou interès, falta de capacitat, o que incompleixi qualsevol punt d'aquestes normes. Edat mínima 16 anys, cal autorització paterna pels menors de 18 anys.
Curs d'Escalada en roca (nivell 2)
Curs d'Escalada en roca (nivell 2)