Madteam

General

   Curs organitzat per guia/professional

Curs d'Esquí de Muntanya (abril 2015)

Del Dissabte 4 de Abril al Diumenge 5 de Abril de 2015

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció :
Preu socis: 120.00 €
Preu no socis: 130.00 €

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 28 de Març de 2015 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 6

Temari

Objectiu General: Aprendre els coneixements tècnics i de l'entorn de la muntanya hivernal per realitzar activitats amb esquís de muntanya, de baixa dificultat, de manera autònoma i amb seguretat. Contingut del curs: - Conèixer el material i equip bàsic de l'esquí de muntanya.- Introducció a la nivologia, tipus de neu i allaus. - Maneig ARVA, pala i sonda. pràctica d'autorescat. - Tècnica d'ascens amb esquís de muntanya. - Triar de manera segura l'itinerari, conèixer els perills de la muntanya hivernal.

Ràtio: Màxim 1/6 (un guia per a sis alumnes). Preus: 120 € per alumne (soci) | 130 € per alumne (no soci) - grup de 4 alumnes100 € per persona (soci) | 110 € per alumne (no soci) - grup de 5 cinc alumnes87 € per alumne (soci) | 97 € per alumne (no soci) - grup de 6 alumnes

Persona responsable:Sidarta Gallego Solis, tècnic esportiu d'Alta Muntanya i Barrancs

 

Calendari

Dia 4 d'Abril:Estarem al voltant de l'estació d'esquí de Boi- Taüll. Presentació del material. Diferents tallers de tècnica d'ascens, de nivologia i pràctica de rescat a víctimes d'allaus.

Dia 5 d'Abril:Ascensió senzilla on aplicar les tècniques i coneixements del dia anterior.

Lloc: A la Vall de Boí, Pirineu de LleidaLloc de trobada: Bar el Plató a Barruera, el divendres 3, a les 20.00 h. Llocs d'allotjament recomanats: - Ca de Xep, casa de Pagès amb habitacions dobles amb cuina lliure, a Taüll. Telf: 973 69 60 54. - Ca de Marc, casa de Pagès amb habitacions dobles, a Boi. Telf: 973 69 61 61 - Els Arenys, apartaments i habitacions amb mitja pensió, en Boi. Telf: 973 69 60 39 - Sant Climent, habitacions dobles amb mitja pensió, a Taüll. Telf .: 973 69 60 52

 

Requeriments

Requisits mínims: - Disposar del material adequat. - Tenir experiència en activitats en terreny de muntanya hivernal. - Conèixer la tècnica de viratge fonamental en neu no tractada. - Tenir una forma física adequada. Caldrà  tenir  la  llicència  esportiva  de  la  FEEC  de  l’any  2015  adient  a l’especialitat (modalitat D). En cas de no tenir-ne el club t'en pot tramitar una assegurança temporal pels dies de l'activitat. (12 euros)Material obligatori: Roba de muntanya hivernal: samarreta tèrmica, malles, folre polar, pantalons i jaqueta impermeables tipus gore-tex, jaqueta de plomes o de fibra, buff, gorra, dos parells de guants (uns fins i uns altres gruixuts). Material d'esquí de muntanya: Esquís i fixacions d'esquí de muntanya, botes adequades, pells de foca, ganivetes, bastons de roseta gran. Material de seguretat: DVA (arva), pala i sonda. Altres: motxilla de 30/35 litres, crema solar, protector labial, ulleres de sol, ulleres de torb, casc (recomanable d'escalada). Dinar tipus pícnic, beguda, mínim 1,5 l. En cas d'assessorament o necessitat de lloguer del material obligatori, es pot consultar. 
Curs d'Esquí de Muntanya (abril 2015)
Curs d'Esquí de Muntanya (abril 2015)