Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Excursionisme: Circular als cims de Castellsapera

Dissabte, 29 de Gener de 2022 de 08:30 a 16:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 24 de Gener de 2022 a les 13:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10

Data i hora: Dissabte 18 de desembre a les 8:30

Punt de sortida i arribada: Parking La Barata (Sant Llorenç del Munt

Punts de pas: La Barata - Collet estret - canal de Castellsapera - cim sud de Castellsapera - cim nord de Castellsapera - la Foradada - coll de Tres Creus - Bauma de la Porquerissa - font de la Pola - GR5 - Coll de Baix - cova dels Traginers - font dels Traginers - sot de la Teula - Alzina del Salari - els Cocons - Riera de les Arenes

Distància i desnivell positiu: 10km +360m

A continuació enllacem una fitxa de la sortida que ha realitzat el soci voluntari de l'activitat. Consta d'informació rellevant de la sortida i de diverses dades molt interessants: Fitxa Sant Llorenç (en PDF).

 

Sant Llorenç del Munt: Castellsapera

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa (C o superior) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la sortida (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa vigent pel 2022. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Excursionisme: Circular als cims de Castellsapera
Excursionisme: Circular als cims de Castellsapera
Localització

Parking La Barata (Sant Llorenç del Munt)

Veure plànol