Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Excursionisme: Collbató - Sant Jeroni

Dissabte, 19 de Febrer de 2022 de 09:00 a 16:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dimecres, 16 de Febrer de 2022 a les 18:30h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10

Interessant ruta sortint de Collbató, iniciarem el Track en sentit horari fins a 'Coma de la Maçana' on començarem a agafar desnivell, passarem pel 'Coll de Mosset' i encararem l'espectacular 'Canal del Migdia' continuant pel camí del francesos fins arribar-nos a 'St. Jeroni' pel camí turístic. De tornada passem per sota de la 'Magdalena Superior' trobant-nos amb la Ermita de St. Joan. Ja només ens quedaran els 3Km de forta baixada fins tornar a Collbató. 

 

Secció Cuidadors de Senders Madteam

 

Trackhttps://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/collbato-sant-jeroni-espectacular-circular-30849837 

Distància: 15km

Desnivell positiu: +1100m

Dificultat tècnica: Moderada

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa FEEC (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa FEEC vigent pel 2022. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Excursionisme: Collbató - Sant Jeroni
Excursionisme: Collbató - Sant Jeroni
Localització

Collbató

Veure plànol