Zona privada
Madteam

Excursionisme

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Excursionisme: Pont Vell de Vilomara - Els Tres Salts del Llobregat

Dissabte, 4 de Desembre de 2021 de 09:30 a 15:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Només socis
Preu socis: 0.00 €

(Pot variar segons les opcions)

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 29 de Novembre de 2021 a les 12:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 15
Inscrits: 10 | Pre-inscrits: 0

Data i hora: 4 de desembre a les 9:30

Punt de sortida i arribada: Pont Vell de Vilomara

Punts de pas: Pont Vell de Vilomara-Pont de les Arnaules- Roca Tinyosa-Casa de les Tines-Els Tres Salts del Llobregat-Tines de Solanes

Descripció del recorregut: L’inici d’aquesta ruta circular es als afores del Pont de Vilomara, al costat del Llobregat on hi ha la resclosa del pont Nou. Comença la caminada seguint paral·lels el curs del riu fins a trobar el Pont de Vilomara o Pont Vell sobre el Llobregat. L'itinerari continua per un corriol ascendent després d'un tros pavimentat, per arribar al Pont de les Arnaules. Seguim fins al turó de Punta Sabata. Se segueix passant per diversos corriols i miradors passant per alguns punts de gran referència històrica, fins a arribar a un dels punts estrella de la sortida, Els Tres Salts (o Ulls) del Llobregat. Després de diverses pistes i altres trossos de camí arribem a les Tines de les Solanes, per a continuar fins a arribar novament al punt inicial.

Distància i desnivell positiu: 14km +400m

 

Excursion a VILADORDIS I ELS TRES SALTS - Amigos Barcelona

 

Track (amb descripció de l'itinerari): https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/pont-vell-de-vilomara-pont-de-les-arnaules-roca-tinyosa-casa-de-les-tines-els-tres-salts-del-llobre-17648273#wp-17648296 

 

IMPORTANT: És obligatori tenir una llicència federativa (C o superior) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la sortida (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa vigent pel 2021. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Excursionisme: Pont Vell de Vilomara - Els Tres Salts del Llobregat
Excursionisme: Pont Vell de Vilomara - Els Tres Salts del Llobregat
Localització

Pont Vell de Vilomara

Veure plànol