Madteam

General

   Activitat organitzada per guia/professional

La ruta del Caracremada

Del Dissabte 29 de Octubre al Dimarts 1 de Novembre de 2011

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció :
Preu socis: 95.00 €
Preu no socis: 95.00 €

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 22 de Octubre de 2011 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 16

Ininerari

La ruta del Caracremada es una ruta circular de 5 dies de marxa (nosaltres la farem amb 4 dies) que uneix les principals muntanyes del Pre-pirineu de l’Alt Berguedà i l’Alt Solsonès, tenint com a punt de partida i arribada, els Rasos de Peguera. L’esmentada ruta, transita per part de les muntanyes més emblemàtiques del Pre-pirineu català (Rasos de Peguera, Serra d’Ensija, Pedraforca, Serra del Verd, Serra del Port de Comte, Serra del Busa), i diferents poblacions com Gósol i Sant Llorenç de Morunys.

 

1r. dia: Sant Llorenç de Morunys - Serra de Busa - Aiguad'ora 2n. dia: Aiguad'ora - El Portell (Serra d'Ensija) - Gósol 3r. dia: Gósol - Serra del Verd - Refugi de l'Arp 4t dia: Refugi de l'Arp - Serra del Port del Compte - Sant Llorenç de Morunys

 

Descripció

1a etapa: Sant Llorenç de Morunys – la Creueta – Collet de les Valls – Pont sobre els Pantà de la Llosa del Cavall – Collet dels Llengots – Creu del Capolat – el Capolatxell (la Presó de Busa) – Creu de Capolat – Casa Vila – Els Colls – Grau de les Collades –Sant Pere de Graudescales – Mirador dels Presidents – Pont de LLinars – Càmping d’Aigua d’Ora 2a etapa: Càmping d’Aigua d’Ora – Sorribes – Bauma de Sallent – la Cassa Grossa - Portell de Griells - Bonner - Molí d'en Güell - l'Espà - Sorribes - Gósol - Molí de Gósol. 3a etapa: Gósol – Forat de Torrentsera – Torrent Fosc - Coll dels Belitres – Cap del Verd – Coll de Veis – Prat Major – Coma Pregona – Coll de Port – Tuixén Lavansa .- Refugi de l’Arp. 4a etapa: Refugi de l’Arp – Estació d’esquí Tuixén Lavansa – Clots de Rebost – Tosa Pelada – Pedró dels Quatre Batlles – Portell del Llop – la Bòfia – Estació esquí Port del Comte – Santa Magdalena – Sant Llorenç de Morunys.

Més informació, a la web de la ruta : http://www.rutacaracremada.com/

 

Fitxa Tècnica

1r. dia: Sant Llorenç de Morunys - Serra de Busa - Aiguad'ora

Desnivell: 879 metres de pujada i 879 metres de baixada.

2n. dia: Aiguad'ora - El Portell (Serra d'Ensija) - Gósol

Desnivell: 964 metres de pujada i 524 metres de baixada.

3r. dia: Gósol - Serra del Verd - Refugi de l'Arp

Desnivell: 658 metres de pujada – 369 metres de baixada.

4t dia: Refugi de l'Arp - Serra del Port del Compte - Sant Llorenç de Morunys

Desnivell: 623 metres de pujada i 1.438 metres de baixada.

Horari aproximat de cada etapa...unes 7 hores

    

 

Accesos

   

 

Requeriments

Perfil: esportistes practicants de mitja muntanya, amb condició física mínima que li permeti desenvolupar aquest esport.

Material necessari:

- botes de trekking - roba d'abric - menjar pel primer dia de marxa - llençol per les nits (prescindible, però aconsellable) - motxilla - xubasquero - aigua - farmaciola Els organitzadors es reserven el dret d'excloure a qualsevol participant que no mostri prou interès, falta de capacitat, o que incompleixi qualsevol punt d'aquestes normes.

Hora i lloc de trobada: a les 9 del matí al Bar-restaurant El Jardi (ctra. de Berga, 9) a Sant Llorenç de Morunys

Preus

soci Club Exc. Madteam: 95 euros no soci - federat: 125 euros no soci - no federat: 140 euros (s'inclou en el preu la llicencia temporal pels 4 dies de l'activitat)

El preu inclou:

- Pernoctacions - Tots els àpats (esmorzar, pícnic, sopar) a excepció de el menjar necessari per al primer dia de marxa - Mantes i llençols (només sota al refugi de l'Arp) - Mapa de la ruta, escala 1:30.000 editorial piolet - Dossier descriptiu complet de l'itinerari - Samarreta tècnica exclusiva de la ruta

El preu NO inclou:

- Assegurança - Begudes extres - Servei de guia 

 

La ruta del Caracremada
La ruta del Caracremada