Zona privada
Madteam

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Passejada per la Serra de l’Obac

Dissabte, 25 de Abril de 2015 de 10:00 a 17:00h.

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 0.00 €
Preu no socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 18 de Abril de 2015 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

Ininerari

Proposta de excursió pel Parc Natural de la Serra de l’Obac.La ruta visita diferents punts del Parc, alguns més coneguts que altres. En total la ruta completa mostra 30 punts de interés.

 

Descripció

Interessant, bonic i complet recorregut circular que combina bells paisatges amb restes històriques. Des de la Alsina del Salaripujarem els Graons de Mura de l'antic Camí Raló fins al Coll de Boix, on visitarem la Alsina Bonica i la Coma d'en Vila (s. XIV), per a continuació pujar al Turó de la Fosca (825 m) prop del qual descobrirem l'amagat Hospital de Sang, refugi de les guerres carlines.   Seguirem cap a la Balma de l'Espluga (s. VIII), els Castellots i el Quarto de Reixa. Pujarem al Castellot de Tanca Est i després anirem cap a la font de la Pola, les Porquerisses i les seves sepultures medievals, per arribar al Coll de Tres Creus i de nou a la Alsina del Salari.Descarrega la info (pdf)Distància total: 11.176 m | Desn. de pujada acumulat: 561 m | Altura màxima: 924 m | Altura mínima: 690 m

 

Fitxa Tècnica

Es tracta de un recorregut de uns 11 km i +500 m de desnivell de dificultat entre baixa i mitja apte per fer amb nens i gossos mínimament preparats per fer excursions.Cal tenir en compte que encara que la ruta no és complicada creuarem rocaters i terrenys amb pendent, de manera que haurem d'extremar les precaucions per evitar les relliscades especialment als passos més exposats.

 

Accesos

Hora trobada: 08h 15m Lloc: Aparcament de l’Alsina del Salari (Carretera de Terrassa a Mura BV-1221 Km 11 - N 41º 39.175’ E 001 58.650’)Hora prevista de tornada: 15h 30mNúmero màxim de places: 12. Terreny apte per nens i gossos amb un mínim de experiència en excursionisme.

 

Requeriments

Cal portar:Aigua (1,5l)Menjar (per exemple, un entrepà i barretes de cereals per anar picant)Botes de tresc que protegeixin el tornellRoba adient per la activitat i temps previst, pantaló llarg, paravent,impermeable, forro polar, gorra, protecció solar…LlanternaBastons (opcional però recomenables)Càmera de fotosOBSERVACIONS: Obligatorietat de tenir vigent la Llicencia federativa 2015 en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicencia temporal només per l'activitat (6 euros). Que ningú s’adoni de que heu passat! - No embruteu la muntanya amb les vostres deixalles i respecteu la fauna i vegetació. Gaudiu del recorregut !Activitat impartida:Carlos Guitart - Monitor FEEC
Passejada per la Serra de l’Obac
Passejada per la Serra de l’Obac