Madteam

General

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Pica del Canigó (2.784m)

Del Dissabte 15 de Octubre al Diumenge 16 de Octubre de 2011

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €
Preu no socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dissabte, 8 de Octubre de 2011 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 14

Ininerari

L'ascensió al Canigó es pot fer per vàries vies, amb diferents graus de dificultat, exposant-se a continuació la més clàssica, probablement per ser la més còmoda, ja que tan sols requereix d'una certa preparació física, que comença al Refugi dels Cortalets.  

 

 

 

 

Descripció

Refugi de Cortalets – Cresta del Barbet – Portella de Vallmanya – Xemeneia del Canigó – Pica del Canigó – Pic de Jofre – Refugi de Cortalets.

Si voleu més informació podeu consultar el següent enllaç: http://www.madteam.net/rutas/senderismo/pica-del-canig-per-cortalets.amunt

Viatge: Cotxes particulars

Reunió informativa

el Dimecres 5 d’octubre de 2011 a les 20h, a l’Espai País Valencià (Barcelona), al carrer  Pere Serafí, 7 baixos (Gràcia) MAPA SITUACIÓ

 

Fitxa Tècnica

Temps de camí: 4h sense parades.

Desnivell: 783 m

Pernocta: Refugi de Cortalets (part lliure)

Dificultat: Mitjana (pel tros de grimpada de la xemeneia)

Mapes i informació: Canigó (Sua Edizioak) 1:25.000 – 1:50.000

 

Accesos

Per arribar als Cortalets, cal adreçar-se a la localitat de Prada de Conflent, ja sigui venint de Puigcerdà (per una carretera força sinuosa, la N-116, que passa pel Coll de la Perxa) o bé des de la sortida sud de l?autopista A-9 a Perpinyà Sud, seguint en tot moment les indicacions que menen a aquesta localitat, tractant-se d?una ruta més llarga, però molt més ràpida, ja que pràcticament tot el trajecte es fa per autopista i autovia. Si optem per aquesta darrera possibilitat, just a l?entrada de Prada, hi ha una rotonda que té un trencall que porta a Villerac. Agafem aquesta petita carretera (D-24) que ens duu fins a l?esmentada població, que hem de travessar en la seva totalitat, fins que es converteix en una pista de muntanya.

 

Requeriments

Material obligatori: Roba d'abric, motxilla, menjar, aigua, sac de dormir, màrfega...i el reste de material per una sortida d'alta muntanya.

Obligatori disposar de la Llicència federativa (FEEC-FEDME) , en cas de no tenir-ne la organització pot obtenir una llicencia temporal exclusiva per l'activitat dels 2 dies, a un preu de 10 euros.

          
Pica del Canigó (2.784m)
Pica del Canigó (2.784m)