Zona privada
Madteam

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Seminari d'iniciació a l'espeleologia

Del Dissabte 26 de Octubre al Diumenge 27 de Octubre de 2013

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 30.00 €
Preu no socis: 40.00 €

Data límit d'inscripció:
Divendres, 18 de Octubre de 2013 a les 10:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 10
Inscrits: 0 | Pre-inscrits: 0

Ininerari

Us presentem una sortida de cap de setmana, per descobrir i endinsar-nos al inhòspit mon de la exploració subterrània. La sortida l'organitza el Tarraco Club Muntanyenc, amb col·laboració de la Secció d'Espeleologia del CE Madteam.   

PROGRAMA
Dissabte 26 d'octubre 09:00h – Aula de formació del Tarraco Club. - Presentació del seminari i dels monitors que dirigeixen l'activitat. - Petita xerrada sobre els diversos temes relacionats amb el mon subterrani. Topografia, prevenció d'accidents, material, medi ambient i progressió. 13:00h - Dinar (Restaurant 3JJJ – Riu-clar TGN) 15:00h - Pujarem als Avencs de la Febró, per visitar una cavitat de progressió horitzontal. 18:00h – Presentació de material espeleològic, personal i col·lectiu. Mostra de els nusos bàsics en espeleologia. 20:00h – Fi de l'activitat.
Diumenge 27 d'octubre 10:00h – Aparcament superior de Mont-ral, per accedir a la “Cova de Mont-ral” 13:00h – 14:30h – Parada per dinar (PICNIC) 15:00h – 17:00h – Visita de la Cova de la Moneda 17:30 – Tornada als vehicles, Feedback y fi de l'activitat.

Fitxa Tècnica

L'activitat es realitzarà a les muntanyes de Prades. Aprop del poble abandonat de la Mussara i de Mont-ral on accedirem a algunes cavitats de la zona, com son Els Avencs de la Febró, la Cova de Mont-ral i la Cova de la Moneda.Hi ha la possibilitat de reservar la pernocta, al refugi de la Mussara.
- Ofereixen esmorzar, dinar i sopar.
- Disposen de zona de càmping i cuina lliure (Amb càmping gas)
Telèfon d'informació: 629 75 04 84

 

Requeriments

Requisits:

- Mono d’espeleologia o similar (També es pot utilitzar roba vella, que no ens faci res que s’embruti o deteriori). - Es recomanable l’us de guants i genolleres. - Casc - Frontal (recomanable piles de recanvi i un segon frontal per si fallés el primer) - Calçat còmode, amb la sola en bon estat, per evitar relliscades. - Roba i calçat de recanvi (per quan sortim de la cavitat). - Signar un document assumint els riscos que implica l’activitat. - Bona condició física (L’activitat suposa trepar, destrepar i en alguns punts arrosegar-nos per terra)

Obligatorietat de tenir vigent la Llicencia federativa 2013, en cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicencia temporal pel dia de l’activitat (12 euros).  

La sortida no inclou despeses de desplaçament, ni despeses de llicència/assegurança. Es requereixen esportistes amb bona condició física i practicants d’alta muntanya.

Socis C.E. Madteam/Tarraco C. Muntanyenc (federats): 30 euros
Socis (no federats): 42 euros
No socis (federats): 40 euros
No socis (no federats): 52 euros

Seminari d'iniciació a l'espeleologia
Seminari d'iniciació a l'espeleologia
Localització

Tarragona

Veure plànol