Zona privada
Madteam

   Activitat organitzada per guia/professional

TARDOR MADTEAM: Primers Auxilis

Dijous, 13 de Desembre de 2018 de 19:50 a 21:45h.

Organització : Guia/professional

Tipus inscripció : Socis i no socis
Preu socis: 0.00 €
Preu no socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dijous, 13 de Desembre de 2018 a les 15:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 50
Inscrits: 50 | Pre-inscrits: 0 Totes les places han quedat cobertes

La xerrada la podíem enfocar amb el que cal fer en cas de patir, o bé trobar-se amb un accident, com cal actuar i donar les directrius sanitàries bàsiques per poder fer un bon tractament, i després podem continuar amb un col·loqui aclarint els dubtes que tingui la gent en tot casos d'actuacions tant en rescat com de primers auxilis.

Ponent: Siscu Carola
Ex-cap del Parc de Bombers de Camprodons. 47 anys fent rescats i 40 al cos de bombers.

Vaig començar en el món del rescat l'any 1969, any que vaig fer els 18 anys i el meu pare va poder signar l'autorització per poder entrar a la Creu Roja de Barcelona i ens deien en el bon castellà de l'època, grupo avanzado de Camprodon, s'ha de dir que aquells temps es feien més o menys 3 o 4 rescats a l'any, el 1978 vaig entrar de bomber voluntari del municipi de Camprodon i després ens varen passar als bombers de la Generalitat, i també hi vaig entrar en els grups de rescat dels bombers, el 2000 vaig fer contacte amb la casa RECCO i des de llavors en sóc tècnic i el 2006 vaig començar a anar a la CISA-IKAR i des de llavors en formo part en la comissió d'allaus.

La sessió es realitzarà a Barcelona, a la seu de l'Hotel d'Entitats de Gràcia, al Carrer Providència, 42 1er. pis a les 19.50 hores.

En acabar la xerrada, farem un tros de torró i copa de cava per tots els participants.

Col.labora

Requeriments

No cal cap requeriment per venir a la xerrada.