Madteam

Secció de Raquetes

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de raquetes a la Vall Fosca

Del Dissabte 4 de Febrer al Diumenge 5 de Febrer de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 30 de Gener de 2023 a les 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 12

Primera sortida de la secció de raquetes oficial, on els dies 4 i 5 de febrer passarem un cap de setmana a la Vall Fosca.

 

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem al Càmping Vallfosca, en bungalous on es disposarà de cuina on es podran fer els àpats. El preu és de 16 € per cap.

 

 

ACTIVITATs

Les activitats de senderisme amb raquetes per la zona es decidiran la setmana abans de la sortida entre els participants, així com l’itinerari o itineraris a seguir durant els dos dies de la trobada. Amb aquesta finalitat es crearà un grup de Telegram per parlar dels detalls de la Trobada entre els participants. Entre les possibles activitats de raquetes es proposen a tall indicatiu:

  •  Estany Gento i refugi de Colomina per la via verda

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/embalse-sallente-gento-tort-colomina-69026272 

  • Estanys de Francí per la vall de Riqüerna

https://ca.wikiloc.com/rutes-raquetes-de-neu/ruta-vall-de-riquerna-i-estanys-de-franci-45891950 

  • Estanys Tapat i Morera per la vall de Riqüerna

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/vall-fosca-cabdella-vall-de-riquerna-pontet-de-rus-estany-tapat-83955305 

  •  Estany de Filià des de Capdella

https://ca.wikiloc.com/rutes-raquetes-de-neu/cabdella-estany-filia-22038277 

 

MATERIAL

Cal portar raquetes, grampons, bastons, arva, pala i sonda obligatòriament i piolet recomanable, és possible que a l'inici de les rutes a cotes baixes no tinguem neu (cal preveure portar les raquetes penjades a la motxilla).

 

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa 2023(FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 

*La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

 

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el butlletí meteorològic i d'allaus, portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, pala i sonda, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana.
2 - Ser soci del club.

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli. 
- El transport de persones és a càrrec de cada participant.
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar.
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes.
- Dur el material adequat per l'activitat (raquetes, piolet, grampons, bastons, etc.)
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica.

Trobada de raquetes a la Vall Fosca
Trobada de raquetes a la Vall Fosca