Madteam

Secció de Raquetes

   Activitat organitzada pel club/voluntaris

Trobada de Raquetes: Port del Comte

Del Dissabte 25 de Març al Diumenge 26 de Març de 2023

Organització : Club/voluntaris
Costs referents només al transport, allotjament, etc. dels partipants.

Tipus inscripció :
Preu socis: 0.00 €

Data límit d'inscripció:
Dilluns, 20 de Març de 2023 a les 00:00h
El termini d'inscripcions ha finalitzat

Places:
Nº màxim de places: 15

La secció de raquetes del MadTeam proposa una nova trobada al Refugi de l'Arp el cap de setmana del 25 i 26 de març del 2023. 

ALLOTJAMENT

 Ens allotjarem al Refugi de l'Arp amb la següent tarifa:

  • Preu MP 36€

ACTIVITATS

Les activitats de senderisme amb raquetes per la zona es decidiran la setmana abans de la sortida entre els participants, així com l’itinerari o itineraris a seguir durant els dos dies de la trobada. Amb aquesta finalitat es crearà un grup de Telegram per parlar dels detalls de la Trobada entre els participants. Entre les possibles activitats de raquetes es proposen a tall indicatiu:

MATERIAL

És necessari portar botes, raquetesgrampons i bastons obligatòriament i piolet, arva, pala i sonda son recomanables/obligatoris en funció de les condicions de la neu.

IMPORTANT

És obligatori tenir una llicència federativa (FEEC C mínim) amb assegurança que cobreixi l'activitat de la trobada (en cas de no tenir-ne es pot demanar una temporal al realitzar la inscripció). Si ja en tens una amb una altra entitat envia'ns un correu electrònic a info@madteam.org amb un comprovant o la foto de la llicència al realitzar la inscripció.

 *La FEEC ha implementat aquest any 2023 la limitació d'un màxim de 3 llicències temporals PER PERSONA, per tant és responsabilitat de cadascú assegurar-se de què no ha sobrepassat el límit de temporals.

Com ja sabeu ni el Club ni la Secció organitza cap activitat, sinó que són els propis socis qui s'organitzen i queden entre ells per fer alguna ascensió o travessa per la zona. Per tant és absolutament obligatori tenir els coneixements adequats per fer activitat a l'alta muntanya, amb total independència i autonomia.

Si penseu fer alguna activitat heu de prendre totes les precaucions adients (conèixer el butlletí meteorològic i d'allaus, portar un mapa de la zona, etc.), haver preparat l'activitat i portar el material necessari.

Requeriments

Us recordem que l'entorn és un entorn muntanya. Per tant, si penseu fer alguna activitat, heu de prendre totes les precauciohns adients (conèixer el part meteorològic, portar un mapa de la zona i haver preparat l'activitat, etc) i portar el material necessari, en funció de l'activitat (roba tècnica, calçat adequat, grampons, piolet, arva, pala i sonda, etc).

Aconsellem consultar i seguir les recomanacions que fa la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC): https://www.feec.cat/fem-muntanya/seguretat/ 

1 - Tenir vigent la Llicència federativa (C o superior) vigent pel 2023. En cas de no tenir-ne el Club et facilitara una llicència temporal pel cap de setmana
2 - Ser soci del club

3 - Acceptar i acomplir les següents normes:
- L'organització es reserva el dret d'anul.lar la trobada o canviar el lloc en cas de mal temps, o qualsevol altra circumstància que així ho aconselli
- El transport de persones és a càrrec de cada participant
- Ni el Club Excursionista Madteam ni els coordinadors de la sortida es faran responsables sota cap circumstància, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys materials i/o personals que qualsevol participant pugui tenir o causar
- El fet de participar en la trobada implica l'acceptació d'aquestes normes
- Dur el material adequat per l'activitat (raquetes, piolet, grampons, bastons, etc.)
- El lloc de la trobada podrà ser canviat en cas de mala previsió meteorològica

Trobada de Raquetes: Port del Comte
Trobada de Raquetes: Port del Comte
Localització

Port del Comte